Prijava majstora
KLIMA KONCEPT d.o.o.

KLIMA KONCEPT D.O.O., SPLIT

Prodaja, montaža i servis klima uređaja: Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, Fujitsu, Panasonic, Gree, Hyundai idr.

Makarska, Split, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Jozo Kekez
predstavnik poduzeća

Ruđera Boškovića 13, 21000 Split
Tel: 0915042...

Ekipa: 5
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2016

Klima koncept d.o.o. je specijalizirana tvrtka za klimatizaciju sa više od 20 godina iskustva u prodaji, montaži i servisu klima uređaja i opreme. Sjedište tvrtke Klima koncept je u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 13. Profesionalnim pristupom i angažiranjem ponajboljih stručnjaka postigli smo značajne rezultate i postali vodeća firma za klimatizaciju za područje cijele Hrvatske. Na području cijele Hrvatske vršimo ovlaštenu prodaju i montažu klima uređaja i opreme renomiranih svjetskih proizvođača te besplatnu dostavu na kućnu adresu kupca. Kod nas možete pronaći klima uređaje i opremu vodećih svjetskih proizvođača: Mitsubishi electric, Fujitsu, Toshiba, Daikin, Panasonic, Hitachi, Gree, Samsung, Hyundai, Midea, Haier, Vivax, Maxon, Azuri, Qzen, Olimpia Splendid, Termoscreens i idr. Osim prodaje navedenih klima uređaja i opreme, rekuperatora zraka i zračnih zavjesa vršimo i usluge izlaska na teren, pregleda konkretnih objekata, izradu ponuda i izvođenje radova sa isporukom kompletne instalacijske i klimatizacijske opreme. Također nudimo DIZALICE TOPLINE od projekta do realizacije u cijeloj Hrvatskoj: - savjetovanje, prijedloge, ponude- po potrebi izradu projekta i troškovnika termotehničkih instalacija - dizalice topline po najnižoj cijeni u Hrvatskoj - besplatnu dostavu na vašu adresu - ovlaštenu montažu na području cijele Hrvatske - puštanje u rad od strane ovlaštenog servisa uvoznika opreme - višegodišnje jamstvo na opremu i uslugu ugradnje - održavanje

Klima koncept d.o.o. je specijalizirana tvrtka za klimatizaciju sa više od 18 godina iskustva u prodaji, montaži i servisu klima uređaja i opreme.
Sjedište tvrtke Klima koncept je u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 13.


Tvrtku Klima koncept d.o.o. je 2016. godine osnovao gospodin Jozo Kekez a proizašla je iz obrta M&J elektronik koji se u početku bavio prodajom i servisom TV, audio i video opreme a djelovao je od 1995. do 2016.godine. 2000. godine djelatnost smo proširili na ovlaštenu prodaju, montažu i servis klima uređaja te otvorili prodajno-izložbeni salon u Splitu. Predanim radom i ulaganjem u znanje postali vodeća tvrtka za klimatizaciju u Splitsko-dalmatinskoj županiji.
Uslijedilo je pokretanje specijaliziranog Web Shopa za klimatizaciju i proširenje poslovanja na cijelu Hrvatsku.

Profesionalnim pristupom i angažiranjem ponajboljih stručnjaka postigli smo značajne rezultate i postali vodeća tvrtka za klimatizaciju za područje cijele Hrvatske.
Na području cijele Hrvatske vršimo ovlaštenu prodaju i montažu klima uređaja i opreme renomiranih svjetskih proizvođača te besplatnu dostavu na kućnu adresu kupca.


Na specijaliziranom Web Shopu za klimatizaciju možete pronaći klima uređaje i opremu vodećih svjetskih proizvođača: Mitsubishi electric, Fujitsu, Toshiba, Daikin, Panasonic, Gree, Hyundai, Azuri, Qzen, Olimpia Splendid, Termoscreens i idr.


Osim prodaje navedenih klima uređaja i opreme, rekuperatora zraka i zračnih zavjesa vršimo i usluge izlaska na teren, pregleda konkretnih objekata, izradu ponuda i izvođenje radova sa isporukom kompletne instalacijske i klimatizacijske opreme.

Kao kvalitetan tim sa bogatim znanjem i dugogodišnjem iskustvom svojim asortimanom možemo zadovoljiti potrebe kako privatnih tako i poslovnih objekata, te Vam na području cijele Hrvatske možemo garantirati vrhunsku uslugu montaže i servisa individualnim i profesionalnim pristupom i na obostrano zadovoljstvo.

Također nudimo DIZALICE TOPLINE od projekta do realizacije u cijeloj Hrvatskoj:- savjetovanje, prijedloge, ponude- po potrebi izradu projekta i troškovnika termotehničkih instalacija

- dizalice topline po najnižoj cijeni u Hrvatskoj

- besplatnu dostavu na vašu adresu

- ovlaštenu montažu na području cijele Hrvatske

- puštanje u rad od strane ovlaštenog servisa uvoznika opreme

- višegodišnje jamstvo na opremu i uslugu ugradnje

- održavanje

zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene

Dizalica topline

Split, Splitsko-dalmatinska

Gdje i što radimo
DIZALICA TOPLINE
Toplinska pumpa za novogradnju, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinska pumpa za novoizgrađene objekte.

ponuda
KLIMA UREĐAJI
Klima uređaji u kući, ugradnja klima, popravke klima uređaja, zidne klime, podne stojeće klime, prijenosna klima.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Makarska, Split, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Split , Splitsko-dalmatinska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Dizalica topline
Klima uređaji
Ruđera Boškovića 13, 21000 Split
Zašto izabrati KLIMA KONCEPT d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
5
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Prodaja, montaža i servis klima uređaja: Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, Fujitsu, Panasonic, Gree, Hyundai idr.:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: