Prijava majstora

LASER, VL. IGOR GUDAC

LASER, VL. IGOR GUDAC, BROČICE

podna obloga, keramičarstvo, polaganje keramike, keramičke pločice, kamene obloge

Sisak, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Igor Gudac
predstavnik poduzeća

Brocice 176, 44330 Bročice
Tel: 0981968...

Ekipa: 2
projekti: manji
osnivanje: 2017

Obrt LASER, vl. Igor Gudac na tržištu se pojavljuje 2017. godine sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem iza sebe. Svoju djelatnost fokusiramo na podopolagačkim radovima, keramičarstvo, polaganje pločica na području Sisačko-moslavačke županije. Tim strukovno osposobljenih djelatnika usmjeren je na vaše zamisli te vam nudi pouzdanu i kvalitetnu suradnju od samog početka. Kvalitetni materijali garancija su za dugovječnost, što kod nas možete pronaći po pristupačnim cijenama. Pored toga moderni alati, stojevi i tehnologija doprinose našoj brzini i efikasnosti te vam garantiramo izvedbe u rokovima unaprijed dogovrenim. Usmjereni smo na vaše zamisli, te se trudimo da se pored kvaliteta i trajnosti fokusiramo i na estetski doživljaj. Na vama je da nam se obratite sa povjerenjem a mi smo tu kako za besprekorne izvedbe tako i za stručno svjetovanje. Ukoliko trebate stručnu suradnju i i zvedbu, ne razmišljate, kontaktirajte nas.


Keramičari

Bročice, Sisačko-moslavačka

Gdje i što radimo
KERAMIČARI
Keramičarski radovi, keramičke pločice po podu, keramičke pločice po kući, polaganje kamena, keramika na terasi, vanjksa keramika na balkonu, fugiranje fuga, polaganje pločica na unutarnjim stepenicama, povoljno polaganje pločica, keramiča

ponuda
PLOČICE
Podne keramičke pločice, klasične keramičke pločice, rustikalne pločice, keramika u imitaciji drveta, pločice u imitaciji kamena.

ponuda
POSTAVLJANJE PLOČICA
Radove izvodimo. i u regijama: Sisak, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Grad, Zagreb, Karlovačka, Požeško-slavonska, Sisačko-moslavačka, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Bročice , Sisačko-moslavačka i u okolici izvodimo:

Brocice 176, 44330 Bročice
zadovoljni klijenti
8.6/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati LASER, vl. Igor Gudac?


8.6
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Podna obloga, keramičarstvo, polaganje keramike, keramičke pločice, kamene obloge:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Grad, Zagreb, Karlovačka, Požeško-slavonska, Sisačko-moslavačka, Zagrebačka,