Prijava majstora
KAMINI d.o.o.

KAMINI D.O.O., ZAGREB

Kotlovi na biomasu, peći na pelet, peći na drvo, izrada kamina, inox dimnjaci

Zagreb, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Tomislav Begić
predstavnik poduzeća

Oštarijska 26, 10000 Zagreb
Tel: 0158135...

Ekipa: 7
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2008

Poduzeće KAMINI d.o.o. aktivno je na tržištu od 2008. godine i od tada veoma uspješno posluje. Osnovna djelatnost poduzeća obuhvaća prodaju i montažu kotlova na biomasu, peći na pelete i drva. Pored toga bavimo se izradom kamina. Također pružamo uslugu montaže inox dimnjaka. Nastojimo biti drugačiji od drugih i stoga imamo poseban pristup prema našim strankama i njihovim željama. Tu smo isključivo za Vas, da ispunimo sve vaše zamisli, te da ostvarimo zadovoljstvo koje ćemo na kraju i zadržati. Uvjek poštivamo rokove i uvjete koji su unaprijed dogovoreni. Sjedište našeg poduzeća nalazi se u Zagrebu, a poslujemo diljem Hrvatske. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda i usluga. Stojimo Vam na raspolaganju.


KAMINI d.o.o.
KAMINI d.o.o. je pripremio referencu za područje Kamini
07. Nov 2019
KAMINI d.o.o.
KAMINI d.o.o. je pripremio referencu za područje Kamini
07. Nov 2019
Gdje i što radimo
INOX DIMNJACI
Inox dimnjaci, troslojni inox dimnjaci, jednoslojni inox dimnjaci, inox dimnjaci u novoj kući, rušenje i novi dimnjak, montažer dimnjaka.

ponuda
KAMINI
Kamini na plin, kamini na drva, samostojeći kamini za pelete, kamini na alkohol, kamini za zagrijavanje zraka, akumulacijsko ložišni kamini, toplovodni kamini.

ponuda
KOTLOVI NA BIOMASU
Kotlovi za rasplinjavanje na drva, kotlovi na cjepanice.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

Oštarijska 26, 10000 Zagreb
zadovoljni klijenti
9.6/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati KAMINI d.o.o.?


9.6
odlična ocjena poduzečaa
12
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Kotlovi na biomasu, peći na pelet, peći na drvo, izrada kamina, inox dimnjaci:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: