Prijava majstora
JURVAL d.o.o.

JURVAL D.O.O., VRBOVEC

ograde, panelne ograde, vrata za panelne ograde, postavljanje ograda, montaža, proizvodnja vrata, žičano pletivo

Zagreb, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Damir Juršetić
predstavnik poduzeća

Eugena de Piennesa 9, 10340 Vrbovec
Tel: 0127919...

Ekipa: 12
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 1991

JURVAL d.o.o. je tvrtka koje je u osnovi fokusirana na proizvodnju, zastupanje i prodaju svih vrsta panelnih ograda. Tu se ubrajaju paneli za ograđivanje obiteljskih kuća, vila, škola, vrtića, sportskih terena, privrednih objekata kao i raznih industrijskih pogona. Na tržištu smo od 1991. te iza sebe imamo višegodišnje iskustvo kao i tim kvalificiranih i strukovno usposobljenih djelatnika. Ključ uspjeha nam je sigurna, kvalitetna, pouzdana i efiksana suradnja sa korisnicima. Koncetrirani smo na vaše zadovoljstvo, i trudimo se da vam ispunimo sve zahtjeve i želje koje imate. Djelujemo na području Zagrebačke županije i okolice. Bavimo se izradom svih vrsta ulaznih vrata, raznih oblika i veličina. Po dogovoru izlazimo na teren kako bi Vam pripomogli oko tehničkog rješenja, načina montaže, odabiru i pozicioniranju vrata i slično, također vam nudimo mogućnost naše montaže ograde po principu "ključ u ruke". Tu smo za vas. Na vama je da se uvjerite sami u kvalitet. Kontaktirajte nas.


JURVAL d.o.o.
JURVAL d.o.o. je pripremio referencu za područje Željezne ograde.čelik
17. Feb 2017
zanima me više >
108 ogledi
JURVAL d.o.o.
JURVAL d.o.o. je pripremio referencu za područje Željezne ograde.čelik
17. Feb 2017
zanima me više >
795 ogledi
Gdje i što radimo
ŽELJEZNE OGRADE.ČELIK
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Zagrebačka, Njemačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Vrbovec , Zagreb i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Željezne ograde.čelik
Eugena de Piennesa 9, 10340 Vrbovec
zadovoljni klijenti
9.6/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati JURVAL d.o.o.?


9.6
odlična ocjena poduzečaa
29
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Ograde, panelne ograde, vrata za panelne ograde, postavljanje ograda, montaža, proizvodnja vrata, žičano pletivo:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Zagrebačka, Njemačka,