Prijava majstora

IVO JURIĆ KERAMIKA, VL. IVO JURIĆ

IVO JURIĆ KERAMIKA, VL. IVO JURIĆ, STARIGRAD

Keramičarski radovi, postavljanje keramičkih pločica, keramičari, keramičarske usluge, adaptacija kupaonice, podne i zidne obloge, vodoinstalacije, podno i zidno grijanje, centralno grijanje

Biograd na moru, Pag, Zadar, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Ivo Jurić
predstavnik poduzeća

D. Tomljanovića-Gavrana 60a, 23244 Starigrad
Tel: 0953600...

Ekipa: 2
projekti: manji
osnivanje: 2019

Iza sebe imamo dugogodišnje iskustvo i znanje te garantiramo kvalitet i dugovječnost izvedenih radova. Usmjereni smo na naše korisnike te od samog početka se trudimo ispuniti sve vaše zamisli i želje. Na nama je da pronađemo najbolje rješenje za Vaše potrebe imajući na umu Vaše zahtjeve, mogućnosti i razvojne planove. Trudimo se da sve radove izvedemo precizno i kvaliteteno, prije svega u rokovima dogovorenim unaprijed. Našom kvalitetom, brzinom i pouzdanošću se možete uvjeriti kontaktirajući nas i povjerit nam projekte, a mi ćemo se potrudit i opravdat Vaše povjerenje. Obratite nam se sa povjerenjem.


Centralno grijanje

Starigrad, Zadarska

Gdje i što radimo
CENTRALNO GRIJANJE
Podno grijanje - sistemske ploče, montaža zidnog grijanja, skidanje radijatora, montaža stropnog grijanja, montaža plinskog kotla, peć za pelete, montaža peći na ulje, toplinske pumpe zrak voda, poduzeće za centralno grijanje.

ponuda
PODNO GRIJANJE
Montaža talnega gretja, podno zagrijavanje sa sistemskim pločama, podno grijanje na vodu, podno grijanje s grejnom mrežom, podno grijanje dnevne sobe, podno grijanje sanitarija, terasa sa podnim grijanjem, parket na podnom grijanju.

ponuda
VODOINSTALATERI
Vodovodne instalacije, kanalizacijski radovi, vodovodni radovi, montaža umivalnika, vodovod u kupaonici, vodovodar.

ponuda
ZIDNO GRIJANJE
Niskotemperaturno zidno zagriajvanje, zidno grijanje u suhomontažnim zidovima, zidno grijanje sa vodom, električno zidno grijanje.

ponuda
ZIDNE OBLOGE
KERAMIČARI
Polaganje pločica, keramičke pločice po podu, keramičke pločice po kući, polaganje gres pločica, pločice na vanjskoj terasi, keramika na balkonu, obnova fuga, oblačenje stepenica s keramikom, polaganje pločica u kući, majstor za keramiku.

ponuda
PODNE OBLOGE
Tekstilne podne obloge, povoljne podne obloge, majstor za podne obloge.

ponuda
POSTAVLJANJE PLOČICA
pouzdano postavljanje keramičkih pločica, izvođač postavljanja keramičkih pločica.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Biograd na moru, Pag, Zadar, Ličko-senjska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Starigrad , Zadarska i u okolici izvodimo:

D. Tomljanovića-Gavrana 60a, 23244 Starigrad
sve ocjene
Zašto izabrati IVO JURIĆ KERAMIKA, vl. Ivo Jurić?


8.3
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Keramičarski radovi, postavljanje keramičkih pločica, keramičari, keramičarske usluge, adaptacija kupaonice, podne i zidne obloge, vodoinstalacije, podno i zidno grijanje, centralno grijanje:

Ličko-senjska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,