Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš INSTALACIJE ZEBA, vl. Ivica Zeba

telefonski broj

Što trebate?


INSTALACIJE ZEBA, VL. IVICA ZEBA

INSTALACIJE ZEBA, VL. IVICA ZEBA, ZABOK

Vodoinstalacije, vodoinstalaterski radovi, centralno grijanje, podno grijanje, keramika, keramičarski radovi, keramičarstvo, adaptacija kupaonice

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Ivica Zeba
predstavnik poduzeća

Ulica Črnjevići II. 13, 49210 Zabok
Tel: 09922086...

Ekipa: 6
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2007

Obrt INSTALACIJE ZEBA veoma uspješno posluje od 2007. godine. Djelatnost obrta obuhvaća instalaterske radove. Bavimo se uvođenjem vodoinstalacija, kao i instalacija centralnog i podnog grijanja. Također se bavimo keramičarskim radovima, odnosno postavljanjem keramičkih pločica. Pored toga u mogućnosti smo izvesti i kompletne adaptacije kupaonica. Djelatnici u našem timu su iskusni instalateri koji su postigli izvrsne poslovne rezultate. Svoje radove izvodimo kvalitetno i profesionalno, te se držimo dogovorenih rokova. Usmjereni smo isključivo na Vaše zamisli i želje, te nam je glavni cilj da konačna izvedba bude Vaš zahtjev a naš maksimalno uloženi trud. Naše poslovanje zasnovano je na poštenju i povjerenju. Svaki Vaš upit uspješno ćemo uspješno realizirati. Nalazimo se u mjestu Zabok, a poslujemo na području Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije. Ukoliko želite da surađujete sa ozbiljnim i pouzdanim partnerom, onda smo mi pravi izbor za Vas. Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu naših izvedbi. Čekamo Vaš poziv.


Adaptacija kupaonice

Zabok, Krapinsko-zagorska

Gdje i što radimo
ADAPTACIJA KUPAONICE
Povoljna adaptacija kupaonice, rušenje kupaonice, izvođač adaptacije kupaonice.

ponuda
CENTRALNO GRIJANJE
Podno grijanje - sistemske ploče, ploče zidnog grijanja, zamjena radiajtora, montaža stropnog grijanja, ugradnja plinskog kotla, kotao na pelete, kotao na loživo ulje, povoljne toplinske pumpe, poduzeće za grijanje.

ponuda
PODNO GRIJANJE
Podno zagrijavanje, podno grijanje u estrihu, podno grijanje na vodu, podno grijanje s grejnom mrežom, podno zagriajvanje u dnevnim sobama, podno grijanje u kupaonici, podno grijanje protiv smrzavanja, podno zagrijavanje parketa.

ponuda
VODOINSTALATERI
Vodovod za kuću, kanalizacija za odvod, vodovodarski radovi, montaža umivalnika, povoljne vodovodarske usluge, vodinstalatersko poduzeće.

ponuda
KERAMIČARI
Polaganje keramičkih pločica, keramika po podu, gres pločice pri kući, polaganje opeke, keramika na terasi, vanjksa keramika na balkonu, furiranje fuga kod pločica, oblaganje keramike sa pločicama, keramika u kupaonici, majstor za keramiku.

ponuda
POSTAVLJANJE PLOČICA
kvalitetno postavljanje keramičkih pločica, majstor za postavljanje keramičkih pločica.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Grad, Zagreb, Krapinsko-zagorska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zabok , Krapinsko-zagorska i u okolici izvodimo:

Ulica Črnjevići II. 13, 49210 Zabok
sve ocjene
Zašto izabrati INSTALACIJE ZEBA, vl. Ivica Zeba?


9.1
odlična ocjena poduzečaa
12
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Vodoinstalacije, vodoinstalaterski radovi, centralno grijanje, podno grijanje, keramika, keramičarski radovi, keramičarstvo, adaptacija kupaonice:

Grad, Zagreb, Krapinsko-zagorska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: