Prijava majstora

I. STANCIJE J.D.O.O.

I. STANCIJE J.D.O.O., GRAČIŠĆE

gradevinski radovi, graditeljstvo, novogradnja, gradnja - ključ u ruke, zidarski radovi - rohbau, kamene kuće, niskogradnja, betoniranje, industrijski podovi

Poreč, Pula, Rovinj, Umag, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Saša Dujanic
predstavnik poduzeća

Poldrugovci24a, 52403 Gračišće
Tel: 0993390...

Ekipa: 13
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2018

I.STANCIJE j.d.o.o. relativno je mlado poduzeće, koje se na tržištu pojavljuje 2018. godine sa težnjom da napeduje te svoju djelatnost dovede do najvišeg nivoa. Fokusirani smo na građevinske radove, novogradnju, zidarske radove - rohbau, gradnju po sistemu ključ u ruke, kamene kuće. Trudimo se da na osnovu vaših zahtjeva i želja dodjemo do najboljeg rješenja, tako da ostvarimo i zadržimo zadovoljstvo kod vas. Sa timom stručnjaka, strukovno osposobljenih djelatnika garantiramo vam kako kvalitet tako i efikasnost, fleksibilnost i brzinu. Iskustvo i znanje naših djelatnika krasi poduzeće i time predstavlja ključ uspjeha. Novi, kvaliteteni materijali doprinose našim uspješnim izvedbama. Tu su također strojevi, mehanizacija koji su na najvišem nivou, tako da je na vama da nam bez razmišljanja ukažete povjerenje. Sa sjedištem u Istarskoj županiji, širimo se na sve djelove Hrvatske i preuzimamo radove, te ukoliko je nešto prihvatljivo izvodimo radove i u inozemstvo Austrija, Slovenija i Njemačka. Nudimo vam od samog početka suradnju na profesionalno, prijatnom nivou. Kontaktirajete nas. Stojimo vam na raspolaganju.

zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene
Gdje i što radimo
BETONIRANJE
Temeljna ploča za kuću, stepenice od betona, betoniranje međuetažne ploče, betoniranje terase, betoniranje zida, betonska nadvratnik, drvena oplata za beton, savijanje željeza.

ponuda
BAZENI
Masažni bazeni, ugradbeni bazen, zidani bazeni, bazeni iz stiropornih cigli i PVC folije, kompozitni bazeni, bazenski krovovi, pokrivač bazena.

ponuda
KLESARSTVO
klesanje kamena, klesar kamena.

ponuda
POSTAVLJANJE KAMENA
Polaganje lomljenca, prirodni kamen na fasadi, stepenice od kamena.

ponuda
INDUSTRIJSKI PODOVI
Industrijski tlakovi posip, tlak u garaži.

ponuda
EPOKSI I POLIURETANSKI PODOVI
Epoksidni tlakovi, poliuretanski tlak, epoksi impregnacija.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Poreč, Pula, Rovinj, Umag, Istarska, Karlovačka, Ličko-senjska, Primorsko-goranska, Zadarska, Avstrija, Njemačka, Slovenija. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Gračišće , Istarska i u okolici izvodimo:

Poldrugovci24a, 52403 Gračišće
Zašto izabrati I. STANCIJE j.d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Gradevinski radovi, graditeljstvo, novogradnja, gradnja - ključ u ruke, zidarski radovi - rohbau, kamene kuće, niskogradnja, betoniranje, industrijski podovi:

Istarska, Karlovačka, Ličko-senjska, Primorsko-goranska, Zadarska, Avstrija, Njemačka, Slovenija,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: