Prijava majstora
HORVAT'S TIME j.d.o.o.

HORVAT'S TIME J.D.O.O., ČAKOVEC

vodovod,grijanje,adaptacija kupaona,montaza grijacih tjela,sanitarija i sanitarne opreme

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Mario Horvat
predstavnik poduzeća

ziskovec 52, 40000 Čakovec
Tel: 0977186...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 0

Iz dugogodisnjeg iskustva rada u privatnom sektoru nase poduzece bavi se izradom instalacija vodovoda, grijanja, adaptacijama kupaonica i kuhinja, montaza klima uredzaja. U ponudi imamo keramicare koji nas prate u adaptaciji kupaonice. Kroz povoljne cjene materjala te ugradnja istog, garancija na izvedene radove 2 god,idealna rjesenja i savjetovanje stranaka po vidzenom stanju. Smatramo se vrlo konkurentnma na trzistu jer imamo mogucnost prilagodbe svakoj zelji kao i terminu kako pocetku tako i zavrsetku radova. Sa svakom strankom individualno pristupamo osluskujuci zelje i potrebe, te u skladu sa njihovim zeljama izvrsujemo dogovoreni posao.


Zbog velike potraznje keramicara, kod adaptacije kupaonica, mozemo sigurno reci da smo pronasli za suradnju jednog od njih. Za nas nema vise tih problema kao ni za nase klijente koji se odluce za nas.

KR
Kristina P. je dao ocjenu za HORVAT'S TIME j.d.o.o.
13. May 2019

Adaptacija kupaonice

+ Zadovoljna konačnom izvednom. Odlična ekipa, sve je bilo u rokovima unaprijed dogovrenim. Prijatna i sigurna suradnja.

KVALITETA:
SAVJETOVANJE:
CIJENA:
HORVAT'S TIME j.d.o.o.
HORVAT'S TIME j.d.o.o. je pripremio referencu za područje Kotlovnica
21. May 2019
Izrada kotlovnice © HORVAT'S TIME j.d.o.o.

Izrada kotlovnice

Montaza plinskog kondenzacijskog bojlera, bojler za toplu vodu. spajanje u istoj vodu na gradsku te mogucnost prebacivanja na hidropak.

HORVAT'S TIME j.d.o.o.
HORVAT'S TIME j.d.o.o. je pripremio referencu za područje Podno grijanje
21. May 2019
Podno grijanje © HORVAT'S TIME j.d.o.o.

Podno grijanje

Izrada podnog grijanja, te pustanje od ovlastenog servisera u pogon.

Gdje i što radimo
ADAPTACIJA KUPAONICE
ADAPTACIJA STANA
CENTRALNO GRIJANJE
Podno zagrijavanje, ploče zidnog grijanja, radijatorsko grijanje, stropno grijanje, ugradnja plinskog kotla, kotao na pelete, uljna peć, kalitetna gradnja toplinske pumpe, izvođač za strojne instalacije.zamjena kotlova na kruta grijajanja

ponuda
DIMNJACI
INOX DIMNJACI
Moderni inox dimnjaci, troslojni nekorozivni dimnjavi, inox dimnjaci za sanaciju, novogradnja inox dimnjak, novi montažni dimnjak, montažer inox dimnjaka.

ponuda
KAMINI
Kamini na plin, kaminski umetci za pelete, kamini na pelete, kamini na alkohol, kamini na topli zrak, kamini sa ložištem, kamin za toplu vodu.

ponuda
KLIMA UREĐAJI
Klima uređaji sa prezračivanjem, start klime, zidne klime, prijenosna klimatizacija, mobilna klima.

ponuda
KOTLOVNICA
Novogradnje kotlovnice, sanacija kotlovnice, hidraulično balansiranje, plinska kotlovnica.

ponuda
MANJI VODOVODNI RADOVI, POPRAVKE
PLINSKE INSTALACIJE
PODNO GRIJANJE
Podno zagrijavanje, podno grijanje u estrihu, podno grijanje na vodu, podno grijanje s grejnom mrežom, podno grijanje dnevne sobe, podno zagrijavanje u kupaonici, terasa sa podnim grijanjem, podno zagrijavanje parketa.

ponuda
SOLARNI KOLEKTORI
Solarni kolektori za grijanje sanitarne vode, ravni solarni kolektori sa bakrenim apsorberom, cjevni solarni kolektori za grijanje, kompletni solarni sistem za grijanje i sanitarnu vodu.

ponuda
SOLARNI SUSTAV
VODOINSTALATERI
Vodovod za kuću, kanalizacijski radovi, vodoinstalaterski radovi, montaža WC školjke, vodovod na novo u kući, vodoinstalater.

ponuda
ZIDNO GRIJANJE
Zidno zagrijavanje, zidno grijanje ispod žbuke, zidno grijanje sa vodom,

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Zadarska, Zagrebačka, Avstrija, Slovenija. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Čakovec , Međimurska i u okolici izvodimo:

ziskovec 52, 40000 Čakovec
sve ocjene
Zašto izabrati HORVAT'S TIME j.d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
2020
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Vodovod,grijanje,adaptacija kupaona,montaza grijacih tjela,sanitarija i sanitarne opreme:

Bjelovarsko-bilogorska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Zadarska, Zagrebačka, Avstrija, Slovenija,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: