Prijava majstora
HORTIKULTURA SONI d.o.o.

HORTIKULTURA SONI d.o.o., Zagreb

Hortikultura, hortikulturni radovi, kreiranje i održavanje zelenih površina, održavanje vrtova i okućnica, sjetva i kosidba travnjaka, postavljanje travnih tepiha, izvođenje jezeraca i fontana, čišćenje snijega i posipanje soli, odvoz zelenog otpada na zelene otoke, održavanje balkona i terasa

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
Za područje
  odazivanje poduzeča

  Soniboj Posavec
  predstavnik poduzeća

  Zagreb , Zagreb
  Tel: 0913119...

  Ekipa: 1
  projekti: manji
  osnivanje: 2015

  Fokusirani smo na izvođenje radova vezanih za hortikulturu. Djelatnici u našem timu su iskusni stručnjaci koji su postigli izvrsne poslovne rezultate. Nastojimo da ostvarimo partnersku i profesionalnu suradnju te da vam ispunimo očekivanja. Spremni smo realizirati svaki projekat bez obzira na njegovu kompleksnost. Trudimo se ostvariti zadovoljstvo kod naših klijenata, te smo spremni pružiti stručni savjet, podršku te naći najbolje riješenje za izvedbu vašeg projekta. Vaše zadovoljstvo i vaši zahtjevi su nam na prvom mjestu. Iza nas se nalazi veliki broj uspješno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Obratite nam se sa povjerenjem. Stojimo vam na raspolaganju.

  Gdje i što radimo
  HORTIKULTURA, VRT
  Obrezivanje voćnjaka, sijeća drveća, sadnja grmova, uređivanje vrta.

  ponuda
  Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Grad, Zagreb, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

  Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

  Naše djelatnosti
  Hortikultura, vrt
  Zagreb , Zagreb
  Zašto izabrati HORTIKULTURA SONI d.o.o.?


  9.6
  odlična ocjena poduzečaa
  7
  godina tradicije i iskustva
  Gdje i što radimo

  Hortikultura, hortikulturni radovi, kreiranje i održavanje zelenih površina, održavanje vrtova i okućnica, sjetva i kosidba travnjaka, postavljanje travnih tepiha, izvođenje jezeraca i fontana, čišćenje snijega i posipanje soli, odvoz zelenog otpada na zelene otoke, održavanje balkona i terasa:

  Grad, Zagreb, Zagrebačka,
  Vaši Partneri za
  kvalitetnu gradnju: