Prijava majstora

HERC I HERC D.O.O.

HERC I HERC D.O.O., ZAGREB

Fasade, fasaderski radovi, izrada fasada, soboslikarski radovi, bojanje

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Miroslav Herceg
predstavnik poduzeća

Travanjska 4, 10000 Zagreb
Tel: 0951967...

Ekipa: 14
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2015

Poduzeće HERC i HERC d.o.o. aktivno je na tržištu od 2015. godine i od tada veoma uspješno posluje. Primarna djealtnost poduzeća usmjerena je na završne građevinske radove. Pretežno se bavimo izradom faada, a pored toga izvodimo i soboslikarske radove. Nastojimo da ostvarimo partnersku i profesionalnu suradnju te da vam ispunimo očekivanja. Spremni smo realizirati svaki projekat bez obzira na njegovu kompleksnost. Trudimo se ostvariti zadovoljstvo kod naših klijenata, te smo spremni pružiti stručni savjet, podršku te naći najbolje riješenje za izvedbu vašeg projekta. Vaše zadovoljstvo i vaši zahtjevi su nam na prvom mjestu. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe, garancija su Vam za temeljni i kvalitetni rad na projektima. Sjedište našeg poduzeća je u Zagrebu, a poslujemo na području Zagrebačke i Istarske županije. Ukoliko želite da uljepšate vanjski izgled Vašeg doma, kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu naših fasada. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Čekamo Vaš poziv.

Fasade

Zagreb, Zagreb

Gdje i što radimo
FASADE
Izrada fasade, premaz stare fasade emulzijom, uklanjanje stiropora na zidu, nadstrešnica sa knauf podkonstrukcijom, kulirplast za sokl, izolacija dimnjaka, završni žbuka fasade, 15 cm fasade, kontaktna fasada, dobra fasada sa izolacijom, iz

ponuda
SOBOSLIKARSKI RADOVI
Dvojno bojanje kuće, bojanje stana ravnanje i bojanje, farbanje stropa, farbanje zida, farbanje fasade, slikanej nadstrešnice, bojanje masivnih vratiju.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Grad, Zagreb, Istarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Fasade
Soboslikarski radovi
Travanjska 4, 10000 Zagreb
Zašto izabrati HERC i HERC d.o.o.?


9.3
odlična ocjena poduzečaa
6
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Fasade, fasaderski radovi, izrada fasada, soboslikarski radovi, bojanje:

Grad, Zagreb, Istarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: