Prijava majstora

HERC I HERC COLOR D.O.O.

HERC I HERC COLOR d.o.o., Bestovje

Fasade, fasaderski radovi, izrada fasada, soboslikarski radovi, bojanje

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
Za područje
  odazivanje poduzeča

  Miroslav Herceg
  predstavnik poduzeća

  Bestovje , Zagreb
  Tel: 0951967...

  Ekipa: 14
  projekti: manji, srednji i veliki
  osnivanje: 2015

  Poduzeće HERC i HERC d.o.o. aktivno je na tržištu od 2015. godine i od tada veoma uspješno posluje. Primarna djealtnost poduzeća usmjerena je na završne građevinske radove. Pretežno se bavimo izradom faada, a pored toga izvodimo i soboslikarske radove. Nastojimo da ostvarimo partnersku i profesionalnu suradnju te da vam ispunimo očekivanja. Spremni smo realizirati svaki projekat bez obzira na njegovu kompleksnost. Trudimo se ostvariti zadovoljstvo kod naših klijenata, te smo spremni pružiti stručni savjet, podršku te naći najbolje riješenje za izvedbu vašeg projekta. Vaše zadovoljstvo i vaši zahtjevi su nam na prvom mjestu. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe, garancija su Vam za temeljni i kvalitetni rad na projektima. Sjedište našeg poduzeća je u Zagrebu, a poslujemo na području Zagrebačke i Istarske županije. Ukoliko želite da uljepšate vanjski izgled Vašeg doma, kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu naših fasada. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Čekamo Vaš poziv.

  Adaptacija stana

  Zagreb, Zagreb

  Gdje i što radimo
  ADAPTACIJA STANA
  jeftina renovacija stana, izvođač adaptacije stana.

  Ponuda
  FASADE
  Izrada fasade, premaz stare fasade emulzijom, uklanjanje stiropora na zidu, nadstrešnica sa knauf podkonstrukcijom, kulirplast za sokl, izolacija dimnjaka, završni žbuka fasade, 15 cm fasade, kontaktna fasada, dobra fasada sa izolacijom, iz

  Ponuda
  GIPSANE, KNAUF PLOČE, SUHA GRADNJA
  Suha montaža, polaganje knauf ploča, oblaganje stropa, pregradne stijene iz gipsokartonkih ploča, oblaganje zida sa knaufom, visoko potkrovlje suhomontaža, oblačenje nadstrešnice u gipsokartonske ploče.

  Ponuda
  SOBOSLIKARSKI RADOVI
  Dvojno bojanje kuće, bojanje stana ravnanje i bojanje, farbanje stropa, farbanje zida, farbanje fasade, slikanej nadstrešnice, bojanje masivnih vratiju.

  Ponuda
  Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Primorsko-goranska, Sisačko-moslavačka, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

  Blizu mjesta Bestovje , Zagreb i u okolici izvodimo:

  Bestovje , Zagreb
  Zašto izabrati HERC I HERC COLOR d.o.o.?


  9.4
  odlična ocjena poduzečaa
  7
  godina tradicije i iskustva
  Gdje i što radimo

  Fasade, fasaderski radovi, izrada fasada, soboslikarski radovi, bojanje:

  Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Primorsko-goranska, Sisačko-moslavačka, Zagrebačka,
  Vaši Partneri za
  kvalitetnu gradnju: