Prijava majstora

HELLA TEHNIKA ZAŠTITE OD SUNCA D.O.O.

HELLA TEHNIKA ZAŠTITE OD SUNCA D.O.O., ZAGREB

Sjenila, vanjske žaluzine, unutarnje žaluzine, rolo sjenila, tande, zglobne tende, fasadne tende, rolete, komarnici

Zagreb, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Tihomir Hranjec
predstavnik poduzeća

Zagrebačka cesta 201, 10000 Zagreb
Tel: 0913886...

Ekipa: 8
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2008

Poduzeće HELLA TEHNIKA ZAŠTITE OD SUNCA d.o.o. aktivno je na našem tržištu od 2008. godine i od tada veoma uspješno posluje. Kao što i sam naziv poduzeća glasi, osnovna djelanotst usmjerena je na proizvodnju, prodaju i montažu tehnike za zaštitu od sunca. Nudimo veoma širok spektar proizvoda. Bavimo se proizvodnjom i montažom sjenila, vanjskih i unutarnjih žaluzina, zglobnih i fasadnih tendi, komarnika, roleta i slično. Naše poduzeće je prepoznatljivo po kvaliteti svog rada. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim rokovima. Imamo razne reference koje pokazuju našu vrijednost i sigurnost pri naručenom radu. Preciznost, sigurnost i zadovoljstvo klijenata jamstvo je kvalitete poduzeća unutar djelatnosti koje obavljamo. Sjedište naše tvrtke je u Zagrebu, a poslujemo diljem Hrvatske. Ukoliko trebate neke od naših proizvoda, kontaktirajte nas i uvjerite se u prednosti koje posjedujemo. Stojimo Vam na raspolaganju.

Gdje i što radimo
KOMARNICI
Komarnici za prozore, komarnik za vrata, rolo komarnik, komarnik za balkonska vrata, plise komarnici, komarnici za krovne prozore, komarnici na magnet, ugradnja komarnika, prodaja komarnika.

ponuda
SJENILA
Klasična tenda, unutarnje žaluzine, vanjske rolete, drsni komarnici, vanjske rolete, suncobrani, screen tende, fiksni brisoleji, kvalitetna sjenila za prozore, poduzeće za sjenila.

ponuda
TENDE
Ručne tende, tende na motor, kvalitetne tende, montaža markiza.

ponuda
UNUTARNJA SJENILA
Sjenila za krovni prozor, sjenila za prozor, sjenila za vrata, nova unutarnja sjenila, montaža unutarnjih sjenila.

ponuda
VANJSKE ROLETE
Vanjske rolete za vrata , jeftine vanjske rolete, prodavač vanjskih roleta.

ponuda
VANJSKE ŽALUZINE
žaluzine za prozore , žaluzine za vrata, žaluzine za balkonska vrata, brza zamjena žaluzina, montaža žaluzina.

ponuda
VENECIJANERI
kvalitetne unutarnje žaluzine, prodavač unutarnjih žaluzina.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

Zagrebačka cesta 201, 10000 Zagreb
Zašto izabrati HELLA TEHNIKA ZAŠTITE OD SUNCA d.o.o.?


9.6
odlična ocjena poduzečaa
13
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Sjenila, vanjske žaluzine, unutarnje žaluzine, rolo sjenila, tande, zglobne tende, fasadne tende, rolete, komarnici:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: