Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš HANZA MONT d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


HANZA MONT D.O.O.

HANZA MONT D.O.O., VARAŽDIN

Elektro radovi, jaka struja, slaba struja, električari, elektroinstalacije, elektro servis, rasvjeta, elektroinstalacijski radovi

Varaždin, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Iztok Korpar
predstavnik poduzeća

Pavlinska 5, 42000 Varaždin
Tel: 09111133...

Ekipa: 50
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2016

Poduzeće HANZA MONT d.o.o. je specijalizirano za izvedbu elektroinstlacijskih radova jake i slabe struje, te djeluje na području Varaždinske županije. Sa novim, kvalitetnim i modernim materijalima trudimo se da ostvarimo odlične rezultate. Također, trudimo se da suradnja sa vama bude na prijatnom, profesionalnom nivou. Težimo konstatnom napredovanju, te nastojimo da svoju djelatnost usavršavamo tako da opravdano možemo reći da se uspjeh temelji kako na kvalitetu i dugovječnosti, tako i na brzini i efikasnoti. Fleksibilan profesionalan i ozbiljan tim djelatnika usmjeren je na vaše zahtjeve. Na svaki Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku sa zadovoljstvom. Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. S toga se nadamo da ćemo nastaviti našu daljnju suradnju. Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Kontaktirajte nas.


Elektro servis

Varaždin, Varaždinska

Gdje i što radimo
ELEKTRO SERVIS
ELEKTROINSTALACIJE
Kompletne instalacije za stambeni objekt, električne instalacije na novo, električne instalacije u stanu, elektrika u mansardi, grube instalacije, žice za elektriku, montaža utičnica, obnova električnih instalacija, elektro izvođač.

ponuda
RASVJETA
Svijetlo u novoj kući, lusteri, ugradne svjetiljke, ugradne svjetiljke, zidno svijetlo, podna svijetla, vodootporno svijetlo.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Varaždin, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Varaždin , Varaždinska i u okolici izvodimo:

Pavlinska 5, 42000 Varaždin
zadovoljni klijenti
8.9/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati HANZA MONT d.o.o.?


8.9
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Elektro radovi, jaka struja, slaba struja, električari, elektroinstalacije, elektro servis, rasvjeta, elektroinstalacijski radovi:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: