Prijava majstora
Za područje

  Ivana Marković
  predstavnik tvrtke

  Slatina, Virovitičko-podravska
  Tel: 0915058...

  Ekipa: 20
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2012

  GREEN PEACE, vl. Ivana Marković, Slatina

  Usluge održavanja zelenih površina, čišćenje poslovnih i stambenih objekata, knauf i ličilački radovi, košenje travnjaka, uređivanje živih ograda, održavanje čistoće, montaža gipsanih ploča, pranje prozora

  Sa dugogodišnjim, znanjem i iskustvom pojavljujemo se na tržište 2012. godine sa ciljem da usavršimo i proširimo svoje djelatnosti. Siguran, pouzdan i efikasan tim garantira vam kvalitet i dugoročnost izvedenih radova. Trudimo se ostvariti zadovoljstvo kod naših klijenata, te smo spremni pružiti stručni savjet, podršku te naći najbolje rješenje za izvedbu vašeg projketa. Koristimo se novom i kvalitetenom opremom te imate garanciju za besprijekorno izvedene radove. Na vama je da nam se obratite sa povjerenjem. Garantiramo izvedbe u rokovima unaprijed dogovorenim. Obratite nam se s povjerenjem kao partneru s kojim će Vam biti uspješna suradnja u realizaciji vaših ciljeva. Uvjerite se i sami u kvalitetu naših radova.

  Gdje i što radimo
  Hortikultura, vrt
  Oblikovanje drveća, uklanjanje drveća, sadnja biljaka, sađenje vrta.
  Ponuda
  Rušenje drveća
  Visinski radovi, bojanje baznis postolja, čiščenje fasade, obnove in sanacije na visini, obrezivanje stabala, montaža konstrukcija na visini.
  Ponuda
  Održavanje stambenih objekata
  Servis za čišćenje
  čišćenje poslovnih prostora, čiščenje kuće, generalno čišćenje nakon gradnje, pranje zavjesa.
  Ponuda
  Gipsane, knauf ploče, suha gradnja
  Suha montaža, gipsanje, oblaganje stropa, pregradna stijena ALU podkonstrukcija, oblačenje zida s gipsom, gips ploče visoko podkrovlje, kutija nadstrešnice od knaufa.
  Ponuda
  Soboslikarski radovi
  Izravnavanje i izbjeljivanje kuće, prebojavanje stana, izbjeljivanje zida, kitanje i bojanje zida, farbanje fasade, obnova nadstrešnica, bojanje vrata lazura.
  Ponuda

  Blizu mjesta Slatina, Virovitičko-podravska i u okolici izvodimo:

  Gdje i što radimo

  Usluge održavanja zelenih površina, čišćenje poslovnih i stambenih objekata, knauf i ličilački radovi, košenje travnjaka, uređivanje živih ograda, održavanje čistoće, montaža gipsanih ploča, pranje prozora:

  Virovitičko-podravska.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju: