Prijava majstora
EVOLEN d.o.o.

EVOLEN D.O.O., NOVSKA

Decking, decking paneli, podne obloge, fasadne drvene obloge, lamele

Sisak, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Slaven Suknjaić
predstavnik poduzeća

Osječka 92, 44330 Novska
Tel: 0984125...

Ekipa: 22
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2008

Poduzeće EVOLEN d.o.o. veoma uspješno posluje od 2008. godine. Djelatnost našeg poduzeća usmjerena je na proizvodnju i prodaju deckinga, decking panela, kao i fasadnih drvenih obloga. Pored toga u ponudi također imamo i lamele od jasena, hrasta, kao i od bukve. Nudimo veoma kvalitetne proizvode, a uz to cijene koje su konkurentene. Djelatnici u našem timu su iskusni stručnjaci koji su postigli izvrsne poslovne rezultate. Svakako našim klijentima nudimo prema dogovoru najbolju ponudu koja im odgovara. Alati i strojevi su na visokoj razini, i sa takvom opremom obećavamo kvalitetu naših proizvoda. Naši zaposlenici svojim radom svakodnevno doprinose stvaranju međusobnog povjerenja u odnosu sa klijentima. Nastojimo da ostvarimo partnersku i profesionalnu suradnju te da Vam ispunimo očekivanja. Sjedište našeg poduzeća je u Novskoj, a naše proizvode distribuiramo na području cijele Hrvatske. Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.


EVOLEN d.o.o.
EVOLEN d.o.o. je pripremio referencu za područje Drvene obloge
18. Sep 2019
EVOLEN d.o.o.
EVOLEN d.o.o. je pripremio referencu za područje Drvene obloge
18. Sep 2019
Gdje i što radimo
DRVENE OBLOGE
Oblaganje nadstrešnice drvetom, strop obložen drvetom, drvena obloga na stijeni.

ponuda
PODNE OBLOGE
Radove izvodimo. i u regijama: Sisak, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka, Njemačka, Slovenija. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Novska , Sisačko-moslavačka i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Drvene obloge
Podne obloge
Osječka 92, 44330 Novska
zadovoljni klijenti
9.7/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati EVOLEN d.o.o.?


9.7
odlična ocjena poduzečaa
12
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Decking, decking paneli, podne obloge, fasadne drvene obloge, lamele:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka, Njemačka, Slovenija,