Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš ETIM, vl. Marko Čmarec

telefonski broj

Što trebate?


ETIM, VL. MARKO ČMAREC

ETIM, VL. MARKO ČMAREC, SLANI POTOK

elektroinstalacije, uvođenje instalacija, elektro servis, adaptacija starih inastalacija, rasvjeta, osvjetljenje, održavanje instalacija

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Marko Čmarec
predstavnik poduzeća

Slani Potok13 a Gornja Stubica, 49245 Slani Potok
Tel: 09897486...

Ekipa: 2
projekti: manji
osnivanje: 2018

Relativno mlad obrt ETIM, vl Marko Čmarec sa sjedištem u Krapinsko-zagorskoj županiji svoju djelatnost usmjerava na izvođenje svih radova vezanih za elektroinstalacije, sa višegodišnjim znanjem i iskustvom iza sebe. Naš tim stručnjaka, profesionalni i korektni nude vam izvedbe jake i slabe struje, razvodne ormare, te utičnice i rasvjetu montiranu na vaš objekt u kvalitetnim i korektnim rokovima. Otvorenim pristupom prema klijentima nastojimo formirati društveno odgovornu poduzetničku klimu za bolji razvitak. Novi alati, tehnologija i mehanizacija doprinose našem kvalitetu, brzini i efikasnosti. Bez obzira na veličinu projekta, pristupamo stručno i ozbiljno. Imamo veliki broj zadovoljnih korsnika koji su garancija za dugovječnost izvedenih radova. Naše poduzeće ujedno se bavi servisom i održavanjem električnih uređaja. Fokusirani smo na ispunjenje vaših zamisli, pri čemu nam je cilj da ostvarimo zadovoljstvo i da iznova budemo vaš izbor. Na vama je da se uvjerite u naš kvalitet. Ukažite nam povjerenje. Kontaktirajte nas, mi vas nećemo iznevjeriti.


ED
Edita G. je dao ocjenu za ETIM, vl. Marko Čmarec
05. Dec 2018

Promjenu električnih instalacija u kuhinji i kupaonici

+ Firma Etim i gdin. Marko Čmarec su posao odradili odlično! Sve u dogovorenim rokovima, točno, precizno. Nakon zamjene električnih instalacija došli su postaviti rasvjetna tijela, utičnice. Sve što su rekli su ispunili. Odlična su ekipa mladih ljudi koja se razumije u svoj posao. Svaka pohvala!

- Nemam niti jednu primjedbu na njih.

KVALITETA:
SAVJETOVANJE:
CIJENA:

Elektroinstalacije

Slani Potok, Krapinsko-zagorska

Gdje i što radimo
ELEKTROINSTALACIJE
Instalacije u individualnoj kući, obnova elektrike, elektrika v stanu, mansardne električne instalacije, grubi razvod elektroinstalacija, zaštitne cijevi za elektriku, montaža štekara, cjelovita obnova elektrike, elektroinstalaterstvo.

ponuda
RASVJETA
Kućna rasvjeta, pristupno viseće svijetlo, ugradne svjetiljke, svjetiljke za ugradnju, svijetla za zidove, podne svjetiljke, vodootporna rasvjeta.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Grad, Zagreb, Krapinsko-zagorska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Slani Potok , Krapinsko-zagorska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Elektroinstalacije
Rasvjeta
Slani Potok13 a Gornja Stubica, 49245 Slani Potok
sve ocjene
Zašto izabrati ETIM, vl. Marko Čmarec?


10
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije, uvođenje instalacija, elektro servis, adaptacija starih inastalacija, rasvjeta, osvjetljenje, održavanje instalacija:

Grad, Zagreb, Krapinsko-zagorska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: