Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš ELMONT-MEĐIMURJE d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


ELMONT-MEĐIMURJE D.O.O.

ELMONT-MEĐIMURJE D.O.O., ČAKOVEC

Elektroinstalacije, krovna limarija, instalacije jake i slabe struje, krovopokrivački radovi, krovno drvene konstrukcije

odazivanje poduzeča

Josip Želežnjak
predstavnik poduzeća

Aleksandra Schulteissa 19, 40000 Čakovec
Tel: 09824143...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 1995

Poduzeće ELMONT-MEĐIMURJE d.o.o. posluje od 1995. godine, te se bavi izvođenjem električnih instalacija, krovnom limarijom kao i izolacionim pokrovima. Dugododišnje uspješno poslovanje je potvrda kvalitetne usluge koju nudimo. Poslujemo na području Međimurske županije, a po dogovoru u okolici u skladu sa obimom predviđenih poslova. Kvalitetna, sigurna i pouzdana suradnja garancija vam je sa nama. Naš glavni cilj je da konačna izvedba bude vaš zahtjev a naš maksimalno uloženi trud. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim rokovima. Trudimo se da u svakom projektu dajemo svoj maksimum i da klijenti budu potpuno zadovoljni uslugom. Iza nas je mnoštvo uspješnih suradnji koje su potvrde naše kvalitete, učinkovitosti i točnosti. Na svaki Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku sa zadovoljstvom. Kontaktirajte nas za sve detaljnije informacije.


Krovopokrivač

Čakovec, Međimurska

Gdje i što radimo
KROVOPOKRIVAČ
Novi krov, novi krov, zamjena nadstrešnice, izoliranje krova, ugradnja krovnog prozora, nadstrešnica za terasu, krov na jednu vodu, profesionalna zamjena krovišta, krovopokrivačko poduzeće.

ponuda
LIMARIJA KROVA
Krovni omotači, žljebovi, koljeno žlijeba, nevidljivi žlijeb, krovna korita, gromobran, limene fasade, pokrivanje kupola sa limom, novi snijegobrani na krovu, izvođač limarskih radova.

ponuda
ELEKTROINSTALACIJE
Kompletne instalacije za stambeni objekt, električne instalacije na novo, električne instalacije u stanu, mansardne električne instalacije, grube instalacije, cijevi za elektriku, montaža štekara, električni vodovi na novo, električarstvo.

ponuda
POPRAVAK, SERVIS ELEKTRONIKE
Radove izvodimo. i u regijama: Međimurska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Čakovec , Međimurska i u okolici izvodimo:

Aleksandra Schulteissa 19, 40000 Čakovec
zadovoljni klijenti
9.3/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati ELMONT-MEĐIMURJE d.o.o.?


9.3
odlična ocjena poduzečaa
24
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije, krovna limarija, instalacije jake i slabe struje, krovopokrivački radovi, krovno drvene konstrukcije:

Međimurska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: