Prijava majstora

ELEKTROINSTALATER MONTER, VL. ĐUKA SAFUNDŽIĆ

ELEKTROINSTALATER MONTER, VL. ĐUKA SAFUNDŽIĆ, SIBINJ

Elektroinstalacije, jaka struja slaba struja, elektro radovi, električari, struja, elektro servis, postavljanje elektroinstalacija

Slavonski Brod, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Ivan Safundžić
predstavnik poduzeća

Krajačići 17, 35252 Sibinj
Tel: 0354113...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 1997

ELEKTROINSTALATERSKI OBRT KRAJAČIĆI posluje od 1997. godine na području Brodsko-posavske županije, te je primarna djelatnost poduzeća orjentirana na izvođenje elektroinstalacija. Po pristupačnim cijenama poslujemo na hrvatskom tržištu sa velikim iskustvom. Nastojimo da ispunimo želje i očekivanja naših korisnika. Prije svega uspostavljamo prijatnu i profesionalnu suradnju sa korisnicima. Težimo da ostvarimo povjerenje i ugled na temelju poštenja i profesionalnosti u navedenim djelatnostima. Ekipa djelatnika, kvalificiranih i strukovno osposobljenih garantira vam brze i efikasne izvedbe. Djelujemo sa suvremenom mehanizacijom i opremom te u našem timu. Svaki upit za nas je novi izazov, te ukažite nam povjerenje i sami se uvjerite u sve prednosti koje imamo. Tu smo za vas. Kontaktirajte nas.

Elektro servis

Sibinj, Brodsko-posavska

Gdje i što radimo
ELEKTRO SERVIS
ELEKTROINSTALACIJE
Instalacije u individualnoj kući, obnova električnih instalacija, elektrika v sanu, mansardne električne instalacije, grube instalacije, cijevi za elektriku, montaža štekara, nove električne instalacije, poduzeće za elektroinstalacije.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Slavonski Brod, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Sibinj , Brodsko-posavska i u okolici izvodimo:

Krajačići 17, 35252 Sibinj
Zašto izabrati ELEKTROINSTALATER MONTER, vl. Đuka Safundžić?


8.8
odlična ocjena poduzečaa
23
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije, jaka struja slaba struja, elektro radovi, električari, struja, elektro servis, postavljanje elektroinstalacija:

Brodsko-posavska, Požeško-slavonska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: