Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš ELEKTROINSTALATERSKI OBRT KRAJAČIĆI, vl. Ivan Safundžić

telefonski broj

Što trebate?


ELEKTROINSTALATERSKI OBRT KRAJAČIĆI, VL. IVAN SAFUNDŽIĆ

ELEKTROINSTALATERSKI OBRT KRAJAČIĆI, VL. IVAN SAFUNDŽIĆ, SIBINJ

Elektroinstalacije, jaka struja slaba struja, elektro radovi, električari, struja, elektro servis, postavljanje elektroinstalacija

Slavonski Brod,

Ivan Safundžić
predstavnik poduzeća

Krajačići 17, 35252 Sibinj
Tel: 03541133...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 1997

ELEKTROINSTALATERSKI OBRT KRAJAČIĆI posluje od 1997. godine na području Brodsko-posavske županije, te je primarna djelatnost poduzeća orjentirana na izvođenje elektroinstalacija. Po pristupačnim cijenama poslujemo na hrvatskom tržištu sa velikim iskustvom. Nastojimo da ispunimo želje i očekivanja naših korisnika. Prije svega uspostavljamo prijatnu i profesionalnu suradnju sa korisnicima. Težimo da ostvarimo povjerenje i ugled na temelju poštenja i profesionalnosti u navedenim djelatnostima. Ekipa djelatnika, kvalificiranih i strukovno osposobljenih garantira vam brze i efikasne izvedbe. Djelujemo sa suvremenom mehanizacijom i opremom te u našem timu. Svaki upit za nas je novi izazov, te ukažite nam povjerenje i sami se uvjerite u sve prednosti koje imamo. Tu smo za vas. Kontaktirajte nas.


Elektroinstalacije

Sibinj, Brodsko-posavska

Gdje i što radimo
ELEKTROINSTALACIJE
Instalacije u individualnoj kući, obnova električnih instalacija, elektrika v sanu, mansardne električne instalacije, grube instalacije, cijevi za elektriku, montaža štekara, nove električne instalacije, poduzeće za elektroinstalacije.

ponuda
POPRAVAK, SERVIS ELEKTRONIKE
Radove izvodimo. i u regijama: Slavonski Brod, Brodsko-posavska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Sibinj , Brodsko-posavska i u okolici izvodimo:

Krajačići 17, 35252 Sibinj
zadovoljni klijenti
8.8/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati ELEKTROINSTALATERSKI OBRT KRAJAČIĆI, vl. Ivan Safundžić?


8.8
odlična ocjena poduzečaa
22
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije, jaka struja slaba struja, elektro radovi, električari, struja, elektro servis, postavljanje elektroinstalacija:

Brodsko-posavska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: