Prijava majstora
ELEKTRO OBAD d.o.o.

ELEKTRO OBAD D.O.O., NOVI MAROF

Elektroinstalacije, solarna elektrana, unutarnja rasvjeta, elektromotorni pogoni za dvorišna, industrijska i garažna segmentna vrata, gromobranske instalacije, portafoni i interfoni, održavanje računalnih mreža, parkirne rampe,

Varaždin, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Josip Obad
predstavnik poduzeća

Zagrebačka 16, 42220 Novi Marof
Tel: 0986366...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 1992

ELEKTRO OBAD d.o.o. je elektroinstalaterska tvrtka, specijalizirana za izvođenje elektroinstalacija jake i slabe struje na privrednim, ugostiteljskim i stambenim objektima. Naša djelatnost prije svega obuhvaća aktivnosti kao što su instalacije portafona, interfona, gromobranske instalacije, instalacija i održavanje računalnih mreža, mrežne instalacije za internet, montaža unutarnje, vanjske i ulične rasvjete, podizne rampe za parkirališta, elektromotorni pogoni za dvorišna, industrijska i garažna segmentna vrata i slično. Višegodišnje iskustvo i konstantno usavršavanje naših zaposlenika garancija su kvalitete pružanja naših usluga. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim rokovima. Naš primaran cilj je da kontinuirano unaprijeđujemo učinkovitost i da stvaramo zadovoljstvo kod naših korisnika, partnera i radnika. Posjedujemo svu potrebnu mehanizaciju, te ručne strojne alate koji su potrebni za obavljanje naše djelatnosti. Uvijek spremni na razgovor, savjete i dogovor s vama. Obratite nam se sa povjerenjem a mi vam garantiramo uspješnu realizaciju svih vaših upita.

Gromobran, uzemljenje

Novi Marof, Varaždinska

Gdje i što radimo
GROMOBRAN, UZEMLJENJE
Gromobrani za sva krovišta, gromobranska instalacija, mjerenja gromobranskih sustava, prenaponska zaštita za kuću.

ponuda
ALARMNI SUSTAVI
Bežični alarmni sistemi, zaštita od uljeza, bežični alarmi, video nadzor, senzori pomjeranja.

ponuda
ELEKTRO SERVIS
ELEKTROINSTALACIJE
Nove elektične inštalacije, obnova elektrike, električne instalacije u stanu, elektrika u mansardi, grubi razvod elektroinstalacija, zaštitne cijevi za elektriku, montaža utičnica, adaptacija elektrike kuće, elektroinstalaterstvo.

ponuda
ISPITIVANJE ELEKTRIČNIH INSTALACIJA
PAMETNA KUĆA
Pametne instalacije, crtanje pametnih kuća, KNX inteligentna kuća, montiranje pametnih instalacija, pametni upravljač grijanja, pametna regulacija rasvjete.

ponuda
RASVJETA
Rasvjeta za kuću, obješene svjetiljke, ugradnja rasvjeta, ugradne svjetiljke, svijetla za zidove, podne svjetiljke, vodootporne svjetiljke.

ponuda
SOLARNI KOLEKTORI
Solarni kolektori za grijanje vode, ravni solarni kolektori sa bakrenim apsorberom, cjevni vakumski kolektori, kompletni solarni sistem za grijanje i sanitarnu vodu.

ponuda
SOLARNI SUSTAV
TELEKOMUNIKACIJE
Instalacije za telefon, optičke instalacije, UTP instalacije, računarske mreže.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Varaždin, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska, Varaždinska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Novi Marof , Varaždinska i u okolici izvodimo:

Zagrebačka 16, 42220 Novi Marof
Zašto izabrati ELEKTRO OBAD d.o.o.?


9
odlična ocjena poduzečaa
28
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije, solarna elektrana, unutarnja rasvjeta, elektromotorni pogoni za dvorišna, industrijska i garažna segmentna vrata, gromobranske instalacije, portafoni i interfoni, održavanje računalnih mreža, parkirne rampe, :

Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska, Varaždinska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: