Prijava majstora
ELEKTRO LOPUH j.d.o.o.

ELEKTRO LOPUH J.D.O.O., 02

elektroinstalacije, elektro servis, održavanje, adaptacija stambenih prostora, suhomontažerski radovi, rušenja, krovopokrivački radovi, krovovi, limarija krova

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Karlo Lopuh
predstavnik poduzeća

G.Stupnik, Lopuhi 02, 10255 Donji Stupnik
Tel: 0919319...

Ekipa: 4
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2017

Poduzeće ELEKTRO LOPUH j.d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, svoju djelatnost usmjerava na Zagrebačku županiju i okolicu, te teži ka konstantnom napredovanju i usavršavanju svoje djelatnosti. Za usluge je suvremeni, strukovno osposobljeni graditeljski tim majstora, aktivan od 2017. godine uglavnom na elektroinstalacijskim radovima kao i na adaptacijama stambenih prostora. Ekipa je vrlo dinamična i svestrana, sposobna izvesti većinu radova u graditeljstvu. Od profesionalno, sigurne i prijatne suradnje trudimo se da nastane besprijekorna izvedba. Iako smo mladi na Hrvatsko tržište, iza sebe imamo dugogodišnje iskustvo i veliki broj projekata koji su uspješno obavljeni. Koristimo se novim alatima, strojevima i mehanizacijom, te vam garantiramo kvalitet i dugovječnost svih izvedbi. Djelatnost također fokusiramo na suhomontažne radove visoke kvalitete, po pristupačnim cijenama uz poštivanje individualnih želja naših klijenata u Hrvatskoj. Kontaktirajte nas, te se uvjerite da smo najbolje rješenje za izvedbu vašeg upita. Tu smo za vas, "Gradimo s Vama i za Vas"!!! Pogledajte nase Reference!!!


Tvrtka ELEKTRO LOPUH j.d.o.o je tvrtka koja je osnovana 2017.g.Osnovna djelatnost tvrtke su elektroinstalacijski radovi.Tvrtka je krenula sa manjim poslovima da bi 2018.g.,probila se na tržište van Hrvatske.Tvrtka Elektro Lopuh izvodi sve vrste elektroinstalacijskih radova (adaptacije starih instalacija,industrijska instalacija,slaba struja,strukturno kabliranje slabe struje)

Izvodimo adaptacije stanova/kuca/ppslovnih prostora po sistemu "KLJUC U RUKE"

-Neke od nasih poslova mozete vidjet na stranici u rubrici reference!!!


"Sve na jednom mjestu "Elektro Lopuh"

Elektro Lopuh j.d.o.o je tvrtka koja se bavi elektroinstalcijama jake i slabe struje.Nudimo vrlo kvalitetan tim električara koji mogu riješiti svaki Vaš problem oko elektroinstalacija.Nudimo kvalitetu obavljanja posla,radimo sa kvalitetnim materijalom,opremom,alatom koji omogućuje kvalitetnije i brže izvođenje elektoinstalacijskih radova.Imamo suradnju sa Hep-om i drugim tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu..Nudimo adaptacije po sistemu "kljuc u ruke",u nasem timu imamo arhitektu,nazornog inzinjera,sve vrste atesta koje su potrebne za poslovne/privatne objekte... Izvodimo sve zavrsne radove u graditeljstvu,iza nas je nekolicina uspjesto obavljenih poslova,po vrhunskoj kvaliteti.... Radovi se mogu pogledat na nasim referencama !!!! Obratite se sa povjerenjem!!!! ...kvaliteta se isplati...

Dosao je kraj 2019g.Htijeli bi sa Vama podijeliti uspijesnu godinu za nasu tvrtku,za nase klijente sa kojima smo suradivali,bez i jedne primjedbe,prema nasim radovima,radovi su obavljeni u roku na obostrano zadovoljstvo,radovi izvedeni u 2019g.: Adaptacija : Stan -Ilica Stan- Losinjska Potkrovlje -Vrapce Podrum- V.Gorica Lolal-Jaruscica Kuca-Jastrebarsko El instalacije: Stan-Jurisiceva Stan-Petrinjska Stan-Marticeva Kuca-Kraljevac Kuca-Bukovac Vidimo se i u 2020g.!!!!!

DE
Denis R. je dao ocjenu za ELEKTRO LOPUH j.d.o.o.
29. Jan 2020

Manja adaptacija stana

+ Odlično odrađen posao.

Odgovor: Hvala na ukazanom povjerenju!!! Lp,Lopuh

KVALITETA:
SAVJETOVANJE:
CIJENA:
ELEKTRO LOPUH j.d.o.o.
ELEKTRO LOPUH j.d.o.o. je pripremio referencu za područje Elektroinstalacije
15. Apr 2019
Poslovni prostor Radnicka cesta © ELEKTRO LOPUH j.d.o.o.

Poslovni prostor Radnicka cesta

Uredenje poslovnog prpstora u Zagrebu,djecja igraonica...izvodenje elektroinstalacija na objektu

zanima me više >
39 ogledi
ELEKTRO LOPUH j.d.o.o.
ELEKTRO LOPUH j.d.o.o. je pripremio referencu za područje Adaptacija stana
28. Feb 2020
Stan Zagreb © ELEKTRO LOPUH j.d.o.o.

Stan Zagreb

Kompletna adaptacija stana: Zbukanje zidova Gletanje Bojanje Vosovod+centralno Elekteoinstalacije Keramicaraki radovi By.Elektro Lopuh ......

Gdje i što radimo
ADAPTACIJA KUĆE
Elekteoonstalacije Knauf Vodovod Keramicarsi radovi Moleraj Plinska instalacija Centralno grijanje Podno grijanje

ponuda
ADAPTACIJA KUPAONICE
Renovacija stare kupaonice, kvalitetna renovacija kupaonice, majstor adaptacije kupaonice.

ponuda
ADAPTACIJA STANA
Po sistemu "KLJUC U RUKE" ...kvaliteta se isplati...

ponuda
RUŠENJE
Rušilački radovi, rušenje zida od opeke, pucanje ploče, rušenje stropa od opeke, demontaža ograde, utovar šuta, uklanjanje ploče.

ponuda
UREĐENJE POTKROVLJA
Vodovod+odvodnja Centralno grijanje Elektroinstalacije Knauf Izolacija vunom Keramicarski radovi Glazure Plinska instalacija Atesti

ponuda
LIMARIJA KROVA
Krovni vijenci, žljebovi, kutovi na krovu, nevidljivi žlijeb, žljebovi, snjegobrani, limene fasade, pokrivanje kupola sa limom, brza montaža limenog krova, izvođač limarskih radova.

ponuda
ELEKTROINSTALACIJE
Elektroinstalacije jake i slabe struje...Odrzavanje objekata..Atesti za el.instalacije...

ponuda
GIPSANE PLOČE, SUHA GRADNJA
Suha gradnja, polaganje knauf ploča, spušteni strop strop, zidovi iz kanufa, oblaganje zida sa knaufom, obnova visokog potkrovlja, nadstrešnica od knaufa.

ponuda
IZOLACIJA POTKROVLJA
Izolacija mansarde sa gredama, debljina izolacije mansarde, gips ploče mansarda.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Grad, Zagreb, Karlovačka, Krapinsko-zagorska, Šibensko-kninska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta 02 , Zagrebačka i u okolici izvodimo:

G.Stupnik, Lopuhi 02, 10255 Donji Stupnik
zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati ELEKTRO LOPUH j.d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije, elektro servis, održavanje, adaptacija stambenih prostora, suhomontažerski radovi, rušenja, krovopokrivački radovi, krovovi, limarija krova:

Grad, Zagreb, Karlovačka, Krapinsko-zagorska, Šibensko-kninska, Zadarska, Zagrebačka,