Prijava majstora
DOM I DIZAJN, vl. Borna Taras

DOM I DIZAJN, VL. BORNA TARAS, KARLOVAC

keramičarski radovi, keramičarstvo, glazura, estrih,bazeni, kupaonice, adaptacije kupaonica, obnove i sanacije, unutrašnji dizajn, vizuelizacije 3D

Karlovac, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Borna Taras
predstavnik poduzeća

I. Meštroviča 6a, 47000 Karlovac
Tel: 0989769...

Ekipa: 2
projekti: manji
osnivanje: 2018

D&D ili DOM I DIZAJN je ne baš klasično građevinsko poduzeće čiji se radovi temelje isključivo na visokoj kvaliteti u izvedbi najzahtjevnijih keramičkih radova visoke estetske vrijednosti i funkcionalnosti. Relativno mladi sa dugogodišnjim znanjem i iskustvom tudimo se ostvariti sve važe želje i zamisli. Sa sjedištem smo u Karlovačkoj županiji i trudimo se da napredujemo i širimo svoju djelatnost što je više moguće. Na prvom su nam mjestu zadovoljstvo i osmijeh na licima naših klijenata, jer sve njihove ideje, pa čak i one najzahtijevnije, iz-realiziramo do samoga kraja. Koristimo se novim i kvalitetenim alatima i mehanizacijom te garantiramo efikasnost i brzinu. Interes poduzeća nije obavljanje velikih projekta, već mali ali izrazito zahtjevni projekti koji zahtijevaju apsolutnu posvečenost i predanost poslu. Od početka vam nudimo ugodnu i profesionalnu suradnju, koja će rezultirati sa besprekornim izvedbama. Za tim iz DOM I DIZAJN sve je moguće a za ono nemoguće potrebno je samo malo više vremena i truda. Na vama je da nam se obratite sa povjerenjem i da se sami uvjerite da je za D&D sve moguče :-)

zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene
Potkrovlje © DOM I DIZAJN, vl. Borna Taras

Potkrovlje

Talijanska keramika Casaigrande Padana debljine 11 mm dimenzije 120cm x 20cm imitacija drva.

Gdje i što radimo

PROJEKTIRANJE, ARHITEKTURNI BIRO, GEODEZIJA

3D VIZUALIZACIJA
3D prikazi, renderiranje, 3D iscrt, animiranje, 3D kolor studije, realistične prezentacije, montiranje kuće na slikama.

ponuda
DIZAJN INTERIJERA
Dizajn interijera kuće, unutarnja oprema stanovanja, preuređenje lokala, vizualizacije interijera, odabir boja, postavljanje namještaja, popis radova unutarnje opreme, popis za unutarnju opremu.

ponuda

ADAPTACIJA KUPAONICE
GRAĐEVINSKI MATERIJAL
KAPILARNA VLAGA U ZIDU, SANACIJA
Sanacija vlage u kući, uklanjanje vlage u podrumu, uklanjanje plijesni.

ponuda
OBNOVA, SANACIJA, RENOVIRANJE
cjelovita obnova kuće, ponuđač za obnovu.

ponuda
KUPAONICE
BAZENI
POPLOČAVANJE DVORIŠTA
Opločivanje dvorišta, polaganje tlakovaca na parkiralištu, opločenje s tlakovcima na pločniku, rubnici sa poalganjem tlakovaca, postavljanje granitnih kocki, tlak iz debala drveća, priprema podloge za tlakovce, popločavanje prilaza, izvođa

ponuda
POSTAVLJANJE KAMENA
KUĆNI MAJSTOR
Popravak puštanja slavine, popravak WC kotlića, popravak bojlera, priključak perilice suđa, popravak utičnice.

ponuda
ZIDNE OBLOGE
ESTRIH, GLAZURA
Betonski estrihi, estrihi sa brzim sušenjem, estrih PET vlakna, estrih kod novogradnje, estrih pri obnovi poda, izvedba ručnog estriha, estrihar.

ponuda
KERAMIČARI
Polaganje pločica, keramika po podu, keramika u kući, polaganje umjetnog kamena, vanjska terasa pločice, keramika na balkonu, obnova fuga, oblaganje keramike sa pločicama, povoljna cijelokupna kupaonica, keramičarsko poduzeće.

ponuda
PLOČICE
Unutarnje keramičke pločice, klasične keramičke pločice, rustikalne keramičke pločice, pločice u imitaciji drveta, keramika u imitaciji drveta.

ponuda
PODNE OBLOGE
POSTAVLJANJE PLOČICA
Radove izvodimo. i u regijama: Karlovac, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Ličko-senjska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska, Zagrebačka, Avstrija. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Karlovac , Karlovačka i u okolici izvodimo:

Veliki izbor tlakovaca

I. Meštroviča 6a, 47000 Karlovac
Zašto izabrati DOM I DIZAJN, vl. Borna Taras?


10
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Keramičarski radovi, keramičarstvo, glazura, estrih,bazeni, kupaonice, adaptacije kupaonica, obnove i sanacije, unutrašnji dizajn, vizuelizacije 3D:

Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Ličko-senjska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska, Zagrebačka, Avstrija,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: