Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš DMK SERVISI d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


DMK SERVISI D.O.O.

DMK SERVISI D.O.O., OSIJEK

Dimnjačarstvo, dimnjačar, sanacija dimnjaka, čišćenje dimnjaka, plinoservis, plinski bojleri, plinski uređaji

Osijek, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Ivan Kos
predstavnik poduzeća

Biljska cesta 66, 31000 Osijek
Tel: 09932088...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 2016

Poduzeće DMK SERVISI d.o.o. aktivno je na tržištu od 2016. godine. Bavimo se dimnjačarstvom, nudimo usluge sanacije dimnjaka, kao i čišćenja dimnjaka. Pored toga se također bavimo i sa servisom plinskih bojlera, kao i ostalaih plinskih uređaja. Što se tiče dimnjačarskih radova, poslujemo na području Osijeka i Osječko-baranjske županije, a kada su u pitanju usluge u pitanju plinoservisa, poslujemo na području cijele Hrvatske. Naši djelatnici svoje radove obavljaju profesionalno, posvećeno, točno i pouzdano, te naše višegodišnje iskustvo i rad na ovom području garantira kvalitetu usluge. Sa korisnicima se trudimo da uspostavimo prijatan, profesionalan i siguran odnos te je primarno poštovanje unaprijed dogovorenih rokova. Trudimo se da napredujemo, da širimo svoju djelatnost, te da stalnim usavršavanjem budemo u koraku za stjecanjem novih znanja i tehnologija. Učinićemo sve da ispunimo vaše zahtjeve, želje i zamisli. Pružamo vrhunske, kvalitetne rezultate svakog dana. Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu našeg poduzeća. Stojimo Vam na raspolaganju.


Gdje i što radimo
DIMNJACI
SANACIJA DIMNJAKA
Sanacija dimnjaka sa inox cijevima, širenje fi dimnjaka sa bušenjem.

ponuda
DIMNJAČAR
Radove izvodimo. i u regijama: Osijek, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Osijek , Osječko-baranjska i u okolici izvodimo:

Biljska cesta 66, 31000 Osijek
zadovoljni klijenti
9/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati DMK SERVISI d.o.o.?


9
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Dimnjačarstvo, dimnjačar, sanacija dimnjaka, čišćenje dimnjaka, plinoservis, plinski bojleri, plinski uređaji:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: