Prijava majstora

ŠPIRO-PROM D.O.O.

ŠPIRO-PROM D.O.O., ZAGREB

građevinski radovi, novogradnja, gradnja ključ u ruke, rohbau, adaptacije stambenih prostora, iskopi, zemljani radovi, niskogradnja, asfaltiranje, betoniranje, rušenja, uređenje dvorišta, hortikultura, fasade, estrih, žbukanje, čelične konstrukcije, čelične nadstrešnice

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Dean Kozina
predstavnik poduzeća

Dalmatinska 9, 10000 Zagreb
Tel: 0955539...

Ekipa: 2
projekti: manji
osnivanje: 1992

Poduzeće ŠPIRO-PROM d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu svoju djelatnost usmjerava na sve vrste građevinskih radova od 1992. godine. Sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem, kao i timom stručnjaka bavimo se gradnjom stambenih objekata, gradnja po sistemu ključ u ruke, zidarskim radovima - rohbau, svim vrstama adaptacija. Svoju djelatnost usmjeravamo na Zagreb i okolicu, te se također trudimo da je širimo i na inozemstvo, tako da izvodimo radove u Austriji, Njemačkoj i Sloveniji. Moderna tehnologija, novi alati stojevi i mehanizacija doprisnose našoj brzini i efikasnosti. Kvaliteteni materijali koje koristimo garancija su vam za besprekorne izvedbe kao i dugovječnost. Od samog početka uspostavljamo prijatnu i sigurnu suradnju u kojoj će kranji rezultat biti izvedba po vašoj zamisli. Iznimno nam je važno vaše zadovoljstvo, te se trudimo da ga zadržimo tako da budemo svaki put vaš izbor. Bavimo se i niskogradnjom, asfaltiranjem, betoniranjem, svim vrstama poločanja. Ukoliko trebate završne građevinske radove, glazure, žbukanje kao i fasaderske radove tu smo za vas. Obratite nam se sa povjerenjem. Učinićemo sve da vaze želje i zahtjeve ispunimo u kratkortrajnom roku. Uvjerite se u kvalitet rada kao i znanje, stručnost djelatnika.

zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene

Adaptacija kuće

Zagreb, Zagreb

Gdje i što radimo
ADAPTACIJA KUĆE
ADAPTACIJA KUPAONICE
ADAPTACIJA STANA
BETONIRANJE
Temeljna ploča za kuću, stepenice od betona, betoniranje međuetažne ploče, betoniranje dvorišta, zid od betona, betonski nosač, drvena oplata za beton, savijanje željeza.

ponuda
ISKOPI, MINI BAGER
Kopanje građevinske jame, iskop za asfaltiranje, drenaža, planiranje terena.

ponuda
KANAL, KANALIZACIJA
Priključak na kanalizaciju, rezervoar za kišnicu, polje za odvodnjavanje, drenažna cijev.

ponuda
OBNOVA, SANACIJA, RENOVIRANJE
obavljanje stana, građevinar za adaptaciju.

ponuda
UREĐENJE POTKROVLJA
ZIDAR
Kića, zid, rapid strop, peć, podrum.

ponuda
GABIONI, ŠKARPA
Potporne stijene, škarpni zid iz betona, zidani podporni škarpni zid, potporni zid, temelj za potporni zid.

ponuda
POTPORNI ZID
UREĐENJE DVORIŠTA
Košnja dvorišta, oblikovanje žive ograde, odkopavanje humusa, sijanje nove trave.

ponuda
FASADE
Nova fasada na kući, nova fasada na postojeću, odstranjivanje završnog sloja postojeće fasade, zatvorene nadstrešnice, sokl na fasadi, izolacija dimnjaka, postavljanje mrežice, fasada 10 cm, fasada XPS, izolacija fasade, izvođač fasada.

ponuda
SOBOSLIKARSKI RADOVI
Bojanje cijele kuće, bojanje stana, kitanje i gletanje stropa, ličenje zida, osvježivanje stare fasade, bojanje nadstrešnice, bojanje unutarnjih vratiju.

ponuda
STROJNO ŽBUKANJE
Strojna žbuka pri kući, glatka strojna žbuka, prirodna strojna žbuka.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Grad, Zagreb, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

) { ?>
Dalmatinska 9, 10000 Zagreb
Zašto izabrati ŠPIRO-PROM d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
29
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Građevinski radovi, novogradnja, gradnja ključ u ruke, rohbau, adaptacije stambenih prostora, iskopi, zemljani radovi, niskogradnja, asfaltiranje, betoniranje, rušenja, uređenje dvorišta, hortikultura, fasade, estrih, žbukanje, čelične konstrukcije, čelične nadstrešnice:

Grad, Zagreb, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: