Prijava majstora

DANTECH SOLUTIONS D.O.O.

DANTECH SOLUTIONS D.O.O., SUSEDGRAD

montaža namještaja, montaža stolarije, izrada namještaja za dnevne,spavaće i dječije sobe, kuhinje, ugradni ormari, vrtni namještaj, obrada metala, bojanje metala, valjanje metala, bojanje drveta

Zagreb, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Danijel Kranjčić
predstavnik poduzeća

Danijel Kranjčić, 10090 Susedgrad
Tel: 0911511...

Ekipa: 1
projekti: manji
osnivanje: 2015

DANTECH SOLUTIONS d.o.o. poduzeće je sa dugogodišnjim iskustvom u montaži namještaja i stolarije, obradi, bojanju i valjanju metala. Sa sjedištem u Zagrebu trudimo se da širimo svoju djelatnost, te da napredujemo i usavršavamo se tako da imamo mogućnost da ostvarimo sve zamisli i zahtjeve korisnika. Svoje djelatnosti širimo i na inozemstvo te vam pružamo priliku da nam se sa povjerenjem obratite. Koristimo se novim alatima, strojevima i mehanizacijom te garantiramo za kvalitet i dugovječnost. Bavimo se također i izradom namještaja po vašoj mjeri za dnevne, dječije i spavaće sobe. Ukoliko trebate kuhinju po vašoj zamisli obratite se timu stručnjaka. Sa korisnicima od samog početka uspostavljamo profesionalno, prijatnu i sigurnu suradnju. Vaše zadovoljstvo nam je primarno te se trudimo da ga ostvarimo i zadržimo, tako da budemo vaš izbor broj jedan. Na vama je da nam ukažete povjerenje, uvjerite se sami u prednosti i kvalitet koji posjedujemo. Mi ćemo biti tu za vas, nećemo vas iznevjeriti. Kontaktirajte nas.


Montaža, ugradnja prozora

Susedgrad, Zagreb

Gdje i što radimo
MONTAŽA, UGRADNJA PROZORA
Montaža prozora sa pur pjenom, montaža RAL standard, montaža prozora stirodur špalete, montaža prozora na vanjski rub, montaža prozora pri novogradnji, demonataža prozora.

ponuda
SERVIS PEĆI, GRIJANJA
DJEČJE SOBE
Namještaj dječje sobe, namještaj mladenačke sobe, katni krevet u dječjoj sobi.

ponuda
DNEVNE SOBE
Suvremena dnevna soba, klasična dnevna soba po mjeri, dnevna soba seoski stil, namještaj dnevne sobe iver.

ponuda
DRVENE OBLOGE
Drvena obloga nadstrešnice, unutarnje drvene obloge, drveni zid.

ponuda
KUHINJE
Moderna kuhinja po mjeri, unikatna klasična kuhinja, kuhinja po meri u klasičnom stilu, kuhinja iver, novi kuhinjski pult.

ponuda
KUPAONICE
MONTAŽA NAMJEŠTAJA
Montaža namještaja IKEA, demontaža namještaja, montaža kuhinje, prevoz namještaja, sastavljanje opreme za trgovine.

ponuda
NAMJEŠTAJ PO MJERI
POPRAVAK NAMJEŠTAJA
RENOVIRANJE KUHINJE
Renovacija kuhinje, mijenjanje kuhinjskog pulta, mjienjanje metalnih djelova.

ponuda
SPAVAĆE SOBE
Krevet u spavaonici po želji, nočni ormarići po mjeri, namještaj spavaće sobe po mjeri.

ponuda
UGRADBENI ORMAR
Ugradbeni montažni ormar, ugradbeni ormari obnova stanovanja, ugradbeni ormar predsoblje, ugradbeni ormar ladice.

ponuda
VRTNI NAMJEŠTAJ
KUĆNI MAJSTOR
Popravak puštanja slavine, popravak priključka za ispiranje, popravak grijača, priključak kućanskih aparata, popravak sklopke.

ponuda
ODRŽAVANJE STAMBENIH OBJEKATA
BOJANJE DRVETA, NAMJEŠTAJA
Pokrivanje drveta bojom, obnova drveta ograde, obnova staroga drveta, kitanje pukotina u drvetu, krečenje drvene nadstrešnice, bojanje drveta sa lazurom.

ponuda
BOJANJE METALA
Malanje metala, lakiranje željezne ograde, uklanjanje hrđe, bojanje sa osnovnom kovinskom bojom.

ponuda
METALNE KONSTRUKCIJE, ČELIK
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka, Slovenija. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Susedgrad , Zagreb i u okolici izvodimo:

Danijel Kranjčić, 10090 Susedgrad
zadovoljni klijenti
8.8/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati DANTECH SOLUTIONS d.o.o.?


8.8
odlična ocjena poduzečaa
5
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Montaža namještaja, montaža stolarije, izrada namještaja za dnevne,spavaće i dječije sobe, kuhinje, ugradni ormari, vrtni namještaj, obrada metala, bojanje metala, valjanje metala, bojanje drveta:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka, Slovenija,