Prijava majstora
DAMOR d.o.o.

DAMOR D.O.O., KAŠTEL SUĆURAC

Projektiranje, proizvodnja i ugradnja bazena, INOX bačve, hidromasažni bazeni, sanacija bazena poliesterskim oblogama, modularni bazen, betonski bazen, prijevozi, usluga transporta

Makarska, Split, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Davor Matić
predstavnik poduzeća

Put Brižina 14, 21212 Kaštel Sućurac
Tel: 0982864...

Ekipa: 80
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 1991

Trudimo se biti drugačiji od drugih i stoga imamo poseban pristup prema našim strankama i njihovim željama. Radimo kvalitetno, brzo i veoma profesionalno. Koristimo se najnovijom opremom, alatima i strojevima te vam je zagarantovana sigurna, brza i efikasna izvedba. Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. Na vama je da se obratite jedinstvenom, efikasnom i pouzdanom timu djelatnika. Tu smo isključivo za vas, da ispunimo sve vaše zamisli, te da ostvarimo zadovoljstvo koje ćemo na kraju i zadržati. Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, a naši majstori očekuju vaš poziv.

Gdje i što radimo
BAZENI
Bazeni sa masažnom tehnikom, ugradbeni bazen, keramički bazeni, bazeni iz stiropornih opeka i PVC folije, kompozitni bazeni, pokrivači za bazene, bazenska oprema.

ponuda
TRANSPORT, PRIJEVOZ TERETA
odvoz odvoz alata, prevoznik materijala.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Makarska, Split, Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Kaštel Sućurac , Splitsko-dalmatinska i u okolici izvodimo:

Put Brižina 14, 21212 Kaštel Sućurac
Zašto izabrati DAMOR d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
29
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Projektiranje, proizvodnja i ugradnja bazena, INOX bačve, hidromasažni bazeni, sanacija bazena poliesterskim oblogama, modularni bazen, betonski bazen, prijevozi, usluga transporta:

Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: