Prijava majstora
CREARE d.o.o.

CREARE D.O.O., DUBROVNIK

Arhitektura, projektiranje, dizajn interijera, 3D vizualizacije, idejno rješenje, idejni prikaz, idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt

Dubrovnik, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Ivana Lukenda Trtoman
predstavnik poduzeća

Iva Vojnovića 33, 20000 Dubrovnik
Tel: 0914005...

Ekipa: 3
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2018

Poduzeće CREARE d.o.o. je relativno mlado poduzeća na našem tržištu. Primarna djelatnost poduzeća usmjerena je na arhitektonsko projektiranje. Izrađujemo idejni, glavni, kao i izvedbeni projekt. Pored toga bavimo se dizajnom interijere, a također izrađujemo idejne prikaze, odnosno 3D vizualizacije. Trudimo se da u svakom projektu dajemo svoj maksimum i da klijenti budu potpuno zadovoljni uslugom. Poslujemo savjesno, profesionalno i stručno, te poštujemo zadate rokove naših klijenata. Fleksibilan, profesionalan i ozbiljan tim arhitekata usmjeren je na Vaše zahtjeve. Na nama je da pronađemo najbolje rješenje za Vaše potrebe imaju ći na umu Vaše zahtjeve i želje. Nalazimo se u Dubrovniku, a poslujemo na području cijele Dubrovačko-neretvanske županije, kao i u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u kvalitetu naših usluga.

Privatni stan © CREARE d.o.o.

Privatni stan

Dizajn interijera privatnog stana.

Obiteljska kuća © CREARE d.o.o.

Obiteljska kuća

Idejno rješenje obiteljske kuće.

Gdje i što radimo

PROJEKTIRANJE, ARHITEKTURNI BIRO, GEODEZIJA

3D VIZUALIZACIJA
3D renderi, rendering, 3D model, animirani film, konceptualni renderi, realistične prezentacije, montiranje kuće na slikama.

ponuda
ARHITEKTI, ARHITEKTURA
Projekt za građevinsku dozvolu, izvođački projekt, arhitekt za kuću, renovacija stana, projekt izvođačkih radova, arhitekt za unutarnji dizajn, tipske kuće, projekt za rušenje kuće, raspored prostora stanova, arhitektonski nacrt, projekta

ponuda
DIZAJN INTERIJERA
Interijer kuće, unutarnji dizajn stana, interijer lokala, vizualizacije unutarnje opreme, odabir boja, raspored namještaja, PZI unutarnje opreme, popis za unutarnju opremu.

ponuda
IZVEDBENI PROJEKT
Projektna dokumentacija, nacrt građevinskih konstrukcija, nacrt strojarskih instalacija, nacrt električnih instalacija.

ponuda
PROJEKTIRANJE
Projektni inženjering, glavna dokumentacija projekta, dobivanje građevinske dozvole, projekt uporabnu dozvolu, novogradnja.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Dubrovnik , Dubrovačko-neretvanska i u okolici izvodimo:

Iva Vojnovića 33, 20000 Dubrovnik
Zašto izabrati CREARE d.o.o.?


9.4
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Arhitektura, projektiranje, dizajn interijera, 3D vizualizacije, idejno rješenje, idejni prikaz, idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt:

Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: