Prijava majstora
CREARE d.o.o.

CREARE d.o.o., Dubrovnik

Arhitektura, projektiranje, dizajn interijera, 3D vizualizacije, idejno rješenje, idejni prikaz, idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
Za područje

  Ivana Lukenda Trtoman
  predstavnik poduzeća

  Dubrovnik , Dubrovačko-neretvanska
  Tel: 0914005...

  Ekipa: 3
  projekti: manji i srednji
  osnivanje: 2018

  Poduzeće CREARE d.o.o. je relativno mlado poduzeća na našem tržištu. Primarna djelatnost poduzeća usmjerena je na arhitektonsko projektiranje. Izrađujemo idejni, glavni, kao i izvedbeni projekt. Pored toga bavimo se dizajnom interijere, a također izrađujemo idejne prikaze, odnosno 3D vizualizacije. Trudimo se da u svakom projektu dajemo svoj maksimum i da klijenti budu potpuno zadovoljni uslugom. Poslujemo savjesno, profesionalno i stručno, te poštujemo zadate rokove naših klijenata. Fleksibilan, profesionalan i ozbiljan tim arhitekata usmjeren je na Vaše zahtjeve. Na nama je da pronađemo najbolje rješenje za Vaše potrebe imaju ći na umu Vaše zahtjeve i želje. Nalazimo se u Dubrovniku, a poslujemo na području cijele Dubrovačko-neretvanske županije, kao i u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u kvalitetu naših usluga.

  Privatni stan © CREARE d.o.o.

  Privatni stan

  Dizajn interijera privatnog stana.

  Obiteljska kuća © CREARE d.o.o.

  Obiteljska kuća

  Idejno rješenje obiteljske kuće.

  Gdje i što radimo

  PROJEKTIRANJE, ARHITEKTURNI BIRO, GEODEZIJA

  3D VIZUALIZACIJA
  3D renderi, rendering, 3D model, animirani film, konceptualni renderi, realistične prezentacije, montiranje kuće na slikama.

  Ponuda
  ARHITEKTI, ARHITEKTURA
  Projekt za građevinsku dozvolu, izvođački projekt, arhitekt za kuću, renovacija stana, projekt izvođačkih radova, arhitekt za unutarnji dizajn, tipske kuće, projekt za rušenje kuće, raspored prostora stanova, arhitektonski nacrt, projekta

  Ponuda
  DIZAJN INTERIJERA
  Interijer kuće, unutarnji dizajn stana, interijer lokala, vizualizacije unutarnje opreme, odabir boja, raspored namještaja, PZI unutarnje opreme, popis za unutarnju opremu.

  Ponuda
  IZVEDBENI PROJEKT
  Projektna dokumentacija, nacrt građevinskih konstrukcija, nacrt strojarskih instalacija, nacrt električnih instalacija.

  Ponuda
  PROJEKTIRANJE
  Projektni inženjering, glavna dokumentacija projekta, dobivanje građevinske dozvole, projekt uporabnu dozvolu, novogradnja.

  Ponuda
  Radove izvodimo. i u regijama: Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

  Blizu mjesta Dubrovnik , Dubrovačko-neretvanska i u okolici izvodimo:

  Dubrovnik , Dubrovačko-neretvanska
  Zašto izabrati CREARE d.o.o.?


  9.4
  odlična ocjena poduzečaa
  Gdje i što radimo

  Arhitektura, projektiranje, dizajn interijera, 3D vizualizacije, idejno rješenje, idejni prikaz, idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt:

  Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Zagrebačka,
  Vaši Partneri za
  kvalitetnu gradnju: