Prijava majstora
Za područje

  Dario Špiček
  predstavnik tvrtke

  Zagreb, Zagreb
  Tel: 0912322...

  Ekipa: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2021

  CONCRETO HOUSES d.o.o., Zagreb

  Mi smo tvrtka koja se bavi gradnjom Montažnih Kuća od 2012 godine. Radimo s timom vrhunskih projektanata kao i s odličnim timom majstora u našoj tvornici. S nizom kvalitetnih projekata u inozemstvu i nedavno u Hrvatskoj, pozicionirali smo se kao prepoznatljiv partner.

  i na drugim mjestima u Hrvatskoj

  Mi smo tvrtka koja se bavi gradnjom Montažnih Kuća od 2012 godine. Radimo s timom vrhunskih projektanata kao i s odličnim timom majstora u našoj tvornici. S nizom kvalitetnih projekata u inozemstvu i nedavno u Hrvatskoj, pozicionirali smo se kao prepoznatljiv partner. Nudimo slijedeće projekte: roh bau, visoki roh bau i sistem ključ u ruke što znači da Vaša dodatna investicija za život u novoj kući nije potrebna. Radimo sa svim poznatim proizvođačima materijala kako bi Vaš život bio na najvišoj razini kvalitete.

  Naš osnovni materijal je drvo koje svojim svojstvima djeluje kvalitetno na naš život. Zidovi se grade od kvalitetnih OSB ploča koji su obloženi duplim gipsanim zidom, ispunjeni vunom kao izolatorom i 10 cm stiroporom.

  Zadovoljni klijenti
  *Dobili smo još nekoliko ocjena za poduzeće, vidljive su korisnicima kada pošalju upit.
  Gdje i što radimo
  Montažne kuće
  Montažne dvojne kuće, okvirna montažna kuća, drvene kuće, ušteda montažne kuće.
  Ponuda

  Blizu mjesta Zagreb, Zagreb i u okolici izvodimo:

  Naše djelatnosti
  Montažne kuće
  Gdje i što radimo

  Mi smo tvrtka koja se bavi gradnjom Montažnih Kuća od 2012 godine. Radimo s timom vrhunskih projektanata kao i s odličnim timom majstora u našoj tvornici. S nizom kvalitetnih projekata u inozemstvu i nedavno u Hrvatskoj, pozicionirali smo se kao prepoznatljiv partner.:

  Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju: