Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš COLOR EMAJL d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


COLOR EMAJL d.o.o.

COLOR EMAJL D.O.O., POŽEGA

Kamini, vrtni kamini, dimovodni elementi, čelični lim, inox dimnjaci

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Goran Šutalo
predstavnik poduzeća

Alaginci 87a, 34000 Požega
Tel: 09981537...

Ekipa: 500
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2000

COLOR EMAJL d.o.o. je vodeći je europski proizvođač čeličnih bojenih dimovodnih elemenata i jedan od većih proizvođača čeličnih samostojećih i ugradbenih kamina. Također proizvodi se plasiraju na tržište Europske unije, najvećim dijelom u Njemačku, Francusku, Skandinaviju, Austriju i Italiju, ali i izvan granica EU-a – u Južnu Koreju, Izrael i dr. Postizanje potpunog zadovoljstva korisnika našim visokokvalitetnim proizvodima i uslugama je misija naše tvrtke. Naš proizvodi su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni da godinama griju vaše domove i uljepšavaju vaš prostor. Asortiman proizvoda stalno prilagođavamo i proširujemo prema zahtjevima kupaca. Moderna tehnologija proizvodnje i dobro organizirani proizvodni procesi priznati su i potvrđeni ISO-9001 certifikatom. Osim kvalitetom i dizajnom, naši se kamini u odnosu na konkurenciju ističu i posebnim elementom konstrukcije – otvorom za dovod svježeg zraka. Pored toga, u našoj ponudi imamo vrtne kamine - roštilj izrađen je od lima koji je obostrano emajliran, sa elementima od inoxa. Čelični bojeni dimovodni elementi proizvode se od kvalitetnog lima debljine 0,60, 1,20 i 2,00 mm. Zahvaljujući kvalitetnoj boji koja se nanosi na površinu lima finalnom proizvodu omogućuje se dulji vijek trajanja u eksploataciji te lakše i jednostavnije održavanje. Kontaktirajte nas.


Dimnjaci

Požega, Požeško-slavonska

Gdje i što radimo
DIMNJACI
INOX DIMNJACI
Nekorozivni dimnjaci, troslojni nekorozivni dimnjavi, inox dimnjaci za sanaciju, inox dimnjaci za novogradnju, dobar dimnjak na novo, ponuđač inox dimnjaka.

ponuda
KAMINI
Samostojeći kamini na plin, samostojeći kamini na drva, kamin za pelete, ugradni kamini na bioetanol, kamini za zagrijavanje zraka, akumulacijsko ložišni kamini, kamin za toplu vodu.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka, Avstrija, Njemačka, Slovenija. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Požega , Požeško-slavonska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Dimnjaci
Inox dimnjaci
Kamini
Alaginci 87a, 34000 Požega
zadovoljni klijenti
9.3/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati COLOR EMAJL d.o.o.?


9.3
odlična ocjena poduzečaa
19
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Kamini, vrtni kamini, dimovodni elementi, čelični lim, inox dimnjaci:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka, Avstrija, Njemačka, Slovenija,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: