Za područje

  Jubilarna 50. Ambienta u novom sjaju!

  Članak je pregledalo čak 771+ korisnika
  Pet vrhunskih događanja posvećenih arhitekturi, dizajnu, graditeljstvu, uređenju interijera i eksterijera, namještaju i umjetninama, šest sajamskih dana, osam paviljona Zagrebačkog velesajma na više od 18.000 četvornih metara, ukratko: ovo je 50. Ambienta u novom sjaju!
  Drugo 771
  AMBIENTAglavna

  Inspiracije za stvaranje doma s vlastitim dizajnerskim potpisom

  Ambienta u sinergiji sa sajmom Hotel & Gastroteh te partnerima Zagreb Design Week, ArhiBau.hr, Art Zagreb na svoj način tako nastavlja u promicanju vrijednosti  svojevrsnog novog pokreta u drvnoj industriji, i u temama stanovanja.

  Ambienta3.jpg

  Posebno mjesto na jubilarnom međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije zauzima hrvatski dizajn namještaja. Nekadašnju preokupaciju poznatim talijanskim dizajn linijama, ili u novije vrijeme skandinavskim dizajnom, čak 25.000 očekivanih posjetitelja, zasigurno će zamijeniti znatiželjnim pogledima na hrvatski dizajn namještaja i vrhunske proizvode domaćeg potpisa stvorene od domaćih materijala, uz vrhunsku izradu i dizajn. Naravno, neće nedostajati ni inozemnih brendova.

  Ambienta 1.jpg

  Posebno mjesto na jubilarnom međunarodnom sajmu zauzima hrvatski dizajn namještaja.

  Ambienta 2.jpg

  Jedno je sigurno – a to će pokazati i ovogodišnja Ambienta, da je proizvodnja estetikom i kvalitetom dosegla svjetsku razinu.

  Ambienta 7.png 

  Na ovome jedinstvenom mjestu pronađite inspiraciju za uređenje doma, doznajte koji su aktualni trendovi, kako stvoriti vizualno zanimljiv prostor ili primjerice otkriti kako spojiti moderno i tradicionalno…Uz ove ideje lako ćete stvoriti dom koji nije mjesto nego osjećaj! Jer sve oko nas je dizajn, a mi ga prihvaćamo, ili preoblikujemo da bi se osjećali zadovoljno.

  Ambienta4.jpg

  Pronađite inspiraciju za uređenje doma!

  Ambienta6.jpg

  Najsretniji posjetitelji ukoliko se baš njima osmjehne sreća s ovogodišnje Ambiente otići će s vrijednim nagradama koje su osigurali izlagači.

  Poslovni i marketinški događaj godine.

  I još mnogo razloga za posjet. Jedna ulaznica – pet događanja na jednom mjestu,  vodeći izlagači na istom mjestu, noviteti, zanimljivosti, stručni i edukativni popratni program, predavanja, izložbe, zabavni program na otvorenom….  Ili ukratko: poslovni i marketinški događaj godine.

  Uvjerite se i sami, veselimo se susretu!   

  Podaci o događaju
  ŠTO? AMBIENTA, 50. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije
  GDJE? Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb
  KADA? 26.09. do 01.10.2023.
  Organizacija eventa: Zagrebački velesajam

   

  Drugo 771
  Autor: eMajstor.hr

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Pomoćnik u izgradnji i renoviranju

  Besplatna usluga
  Tražimo lokalno
  Bez provizija
  Pošalji upit