Za područje
  Aquaestil tuš kabine i paravani za kade i tuš kade savršeni su spoj kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i funkcionalnosti, a vrlo širok asortiman linija i opcija koje Vam nudimo garancija su kako ćete pronaći idealan izbor za svoju kupaonicu.
  Prezentacija proizvoda 144
  Zenith Glam
  Imamo 1742 izvođača za područje Adaptacija kupaonice:

  Artego D+W.jpg

  Aurora D+W.jpg

  Aquaestil tuš kabine i paravani imaju uvijek osiguran servis i rezervne dijelove, a izrađeni su od kaljenog stakla koje je dovoljno lako za jednostavnu manipulaciju, ali i dovoljno čvrsto za najvišu razinu sigurnosti. Ovisno o modelu, ponuđena je opcija prozirnog, sivog ili reljefnog, odnosno satiniranog stakla koje će osim onih funkcionalnih, zasigurno zadovoljiti i najviše estetske kriterije.

  Profili osiguravaju čvrstu konstrukciju paravana i njegovo pričvršćivanje, a iznimna je pažnja posvećena njihovoj kvaliteti i dizajnu koji prati moderni koncept kupaonskog uređenja. Profili su kod većine tuš kabina i paravana dostupni u crnoj, bijeloj ili srebrnoj izvedbi. Svi modeli paravana namijenjenih za tuš kade mogu se postaviti i na keramičke pločice.

   

  Savana.jpg

   

  Specijalni nano premaz koji uspješno doprinosi smanjenom nakupljanju kamenca standardno se nanosi na Aquaestil tuš kabine i paravane. Većinu tuš kabina i paravana moguće je izraditi i po mjeri kako bi se prilagodili specifičnim kupaonskim konfiguracijama.

  Zenith.jpg

  Prezentacija proizvoda 144
  Autor: AQUAESTIL PLUS d.o.o.
  Imamo 1742 izvođača za područje Adaptacija kupaonice:

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Imamo 1742 izvođača za područje Adaptacija kupaonice:

  Besplatna usluga
  Tražimo lokalno
  Bez provizija
  Imamo 1742 izvođača za područje Adaptacija kupaonice
  9.4
  0

  KREATOR ISTRA j.d.o.o.


  9.5
  0

  S. TOUCH DESIGN j.d.o.o.


  9.7
  0

  FILRAD d.o.o.


  9.6
  0

  VODOINSTALATER MAVI, vl. Marin Vidović


  Tražite dobre izvođače za područje ADAPTACIJA KUPAONICE?