Za područje

  Kuhinja po mjeri

  Članak je pregledalo čak 3803+ korisnika
  Danas imamo mnogo mogućnosti izbora mjesta gdje možemo naručiti novu kuhinju. Mnogi se odlučuju za kuhinje po narudžbi. Zapisali smo prednosti kuhinja po mjeri te moguće izvedbe i cijene kako bismo vam pomogli u odluci.
  Stručni članak 3803
  kuhinja
  Imamo 921 izvođača za područje Kuhinje po mjeri:

  Prednosti kuhinje po mjeri

  Kuhinja po mjeri širok je pojam. Proizvođači kuhinja kao Svea ili Dan Kuchen mogu dizajnirati kuhinju u skladu sa željenim mjerama, ali unutar okvira njihovih linija. Međutim, sve što je izvan određenog modela kuhinje, ne možete dodatno naručiti ili modificirati. Kuhinja po mjeri ima brojne prednosti, prije svega zbog neograničenih mogućnosti izbora mjera, oblika i materijala.

  Prilagođenost mjerama i željama

  Ako naručite kuhinju po mjeri od stolara, cijela će kuhinja biti prilagođena vašim željama i neće biti dizajnerskih ograničenja u izvedbi. Ako želite ugraditi kamin, akvarij ili neki drugi element u svoju kuhinju, onda je kuhinja po narudžbi jedina opcija. Ako ugrađujete kuhinju u mansardni stan ili pod kosinom, ili želite kuhinju zatvorenu do stropa da biste spriječili nakupljanje prašine na elementima, onda je kuhinja po mjeri idealno rješenje za vas. Stolar će dizajnirati kuhinju tako da se u milimetar prilagodi vašem prostoru.

  Usklađenost sa stanom

   

  kuhinja-mansarda
  Ako imate mansardni stan, kuhinja po mjeri pravi je izbor za vas.

   

  Osobito je prikladan odabir kuhinje po mjeri za one koji kuhinju žele uskladiti s ostalim prostorijama, poput dnevne sobe ili blagovaonice. Stolar može prilagoditi materijale, kao i stil namještaja koji već imate u stanu. Kod proizvođača ćete teško naći kuhinju koja se potpuno uklapa u stil namještaja vašeg doma.

   


  Isto je ako ste naručili opremu za uređenje interijera od arhitekta interijera. U ovom slučaju kuhinju ćete sigurno naručiti od stolara, koji će napraviti sve onako kako je arhitekt zamislio u skladu s vašim željama.

   

   

  Unikatnost

  Ako naručite kuhinju od proizvođača kuhinja u nekoj od popularnih linija ili modela, vaša kuhinja neće biti ništa osobito. Ako naručite kuhinju od stolara, dobit ćete kuhinju koja je jedinstvena i kombinira stil vašeg stana, vaše želje i ujedno se savršeno prilagođava prostoru.

  Kvalitetna izrada

  Provjerene stolarske radionice proizvode namještaj visoke kvalitete. Ako naručite kuhinju po mjeri od uglednog stolara, on će upotrijebiti kvalitetne materijale i okove. Vrata se mogu lakirati do savršenstva, čak i ako naručite dimenzije izvan standardnih. U slučaju kvara ili neispravnosti, odabrani stolar moći će popraviti pogreške vrlo brzo, što je velikim proizvođačima teže i traje dulje.

  Cijena kuhinje po mjeri

  Cijena kuhinje po mjeri kreće se od 400 do 700 EUR/m2 bez uređaja. Naglašavamo da je ovo cijena za prosječnu kuhinju sa standardnim izborom broja ladica.

  Kada naručujete kuhinju po mjeri, znate da će novac zaraditi stolar i dobavljač materijala. Kada plaćate kuhinju proizvođaču, platit ćete i sve salone, distribuciju i prijevoz, i naravno, dobit proizvođača na račun kvalitete.

  Savjet stručnjaka iz tvrtke  INTERIJERI DEKANIĆ j.d.o.o.

  Što je najvažnije pri izradi kuhinje po mjeri i koji savjet bi ustupili strankama? 

  Za početak je jako bitan nacrt kuhinje gdje je potrebno precizno računanje i prilagođavanje elemenata jer  u suprotnom često zna doći do neočekivanih problema pri samoj izradi.  Kada radimo kuhinju po mjeri, cilj je maksimalno  iskoristiti prostor koji je na raspolaganju i zato je uvijek dobro saslušati stručnjaka. 

  Uz nacrt i savjet stručnjaka, jako važan je i sam materijal. Odabirom kvalitetnijih materijala produžujete vijek kuhinje za minimalno 5 godina! 

  g. Dekanić, INTERIJERI DEKANIĆ j.d.o.o.

  Stručni članak 3803
  Autor: eMajstor.hr

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Imamo 921 izvođača za područje Kuhinje po mjeri:

  Besplatna usluga
  Tražimo lokalno
  Bez provizija