Za područje

  Promjena krovnog pokrivača, obnova krova

  Članak je pregledalo čak 9378+ korisnika
  Ako je krov dotrajao i stariji od 30 godina i potrebna je promjena krovnog pokrivača, uređenje žlijeba i metalnih završetaka. Ako predugo čekamo s zamjenom, može doći do vlaženja i trajnih oštećenja drvene konstrukcije, što može uvelike povećati troškove održavanja.
  Stručni članak 9378
  Imamo 1410 izvođača za područje Krovopokrivač:

  S krovom starijim od 20-30 godina, znanje o građevinskoj fizici i toplinskoj vodljivosti krova još uvijek nije bilo razvijeno, izbor materijala i tehnologije koje danas koristimo bio je vrlo ograničen.

  Renoviranje krova može uključivati ​​obnovu krova i promjene krova ili samo kupnju i ugradnju novog krovnog pokrivača. Sa starog krova moguće je sačuvati drvenu konstrukciju, ukoliko je još uvijek u dobrom stanju. Danas se uglavnom izrađuje ventilirani krov, gdje se postavljaju letve i kontra letve i stvara zračni kanal sa sekundarnim krovnim pokrivačem. Ovisno o nosivosti konstrukcije i težini krovnog pokrivača, možete birati između lakih metalnih krovnih pokrivača s prskalicama, klasičnih pločica ili betonskih krovnih pokrivača i tegola.

  Cijene krovnih pokrova, primjerenih za bivalište se razlikuju u ovisnosti od materijala i kreću se od 8 - 20 EUR/m2. Cijena materijala za krov oko 110m2 je od 2000 - 3000 EUR. Montaža krova košta od 15-20 EUR/m2. Stoga vas promjena krovnog pokrivača košta okvirno 30-40 EUR/m2.

  Poslije objave upita, navedite dimenzije krova, dužinu žljebova i priložite neku sliku. Zainteresirani krovopokrivači pogledat će situaciju i spremiti Vam ponudu.

  Stručni članak 9378
  Autor: eMajstor.hr

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Ideje za uredan dom

  Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Tražite dobre izvođače za područje Krovopokrivač?

  Imamo 1410 izvođača za područje Krovopokrivač:

  Besplatna usluga
  Tražimo lokalno
  Bez provizija
  Imamo 1410 izvođača za područje Krovopokrivač
  9.2
  0

  INGRAD, vl. Mato Olujić


  9.5
  0

  IZA DUGE d.o.o.


  9.6
  0

  B.B.CONSTRUCT d.o.o.


  9.4
  0

  KIKA, vl. Siniša Vrbanec