Za područje

  Promjena krovnog pokrivača, obnova krova

  Članak je koristio već 6435+ korisnicima
  Ako je krov dotrajao i stariji od 30 godina i potrebna je promjena krovnog pokrivača, uređenje žlijeba i metalnih završetaka. Ako predugo čekamo s zamjenom, može doći do vlaženja i trajnih oštećenja drvene konstrukcije, što može uvelike povećati troškove održavanja.
  Stručni članak 6435

  S krovom starijim od 20-30 godina, znanje o građevinskoj fizici i toplinskoj vodljivosti krova još uvijek nije bilo razvijeno, izbor materijala i tehnologije koje danas koristimo bio je vrlo ograničen.

  Renoviranje krova može uključivati ​​obnovu krova i promjene krova ili samo kupnju i ugradnju novog krovnog pokrivača. Sa starog krova moguće je sačuvati drvenu konstrukciju, ukoliko je još uvijek u dobrom stanju. Danas se uglavnom izrađuje ventilirani krov, gdje se postavljaju letve i kontra letve i stvara zračni kanal sa sekundarnim krovnim pokrivačem. Ovisno o nosivosti konstrukcije i težini krovnog pokrivača, možete birati između lakih metalnih krovnih pokrivača s prskalicama, klasičnih pločica ili betonskih krovnih pokrivača i tegola.


  Cijene krovnih pokrova, primjerenih za bivalište se razlikuju u ovisnosti od materijala i kreću se od 8 - 20 eur/m2. Cijena materijala za krov oko 110m2 je od 2000 - 3000 eur. Montaža krova košta od 15-20 eur/m2. Stoga vas promjena krovnog pokrivača košta okvirno 30-40 eur/m2.

  Poslije objave upita, navedite dimenzije krova, dužinu žljebova i priložite neku sliku. Zainteresirani krovopokrivači pogledat će situaciju i spremiti Vam ponudu.

  Stručni članak 6435
  Autor: eMajstor.hr
  Imamo 1233 izvođača za područje Krovopokrivač:

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Ideje za uredan dom

  Časopis sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

  Imamo 1233 izvođača za područje Krovopokrivač:

  BESPLATNA USLUGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJA
  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE ZA PODRUČJE KROVOPOKRIVAČ?

  CROATIA
  CROATIA
  EMAJSTOR.HR

  Pijavišće 17g
  10000 Zagreb

  00385 99 3317 311

  © 2022 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana