Urbanizam cijena

Urbanističko planiranje je kompleksan proces, koji zahtjeva multidisciplinaran pristup. Kod zadataka na području prostornog planiranja, u koje spada urbanizam, sudjeluju arhitekti i krajobrazni arhitekti, zajedno sa suradnicima s područja prometnog inženjerstva, komunalne infrastrukture, geodezije i informacijskih sustava. U proces su upleteni još i tzv. vanjski suradnici s područja geografije, demografije, sociologije, ekonomije, biologije, komunikologije i zaštite okoliša. Cijena za DPU - detaljni plan uređenja za manje područje s arhitekturnim rješenjem, nacrtom parcelacije, uz etapnost izvedbe, uvjete za priključenje na gospodarsku javnu infrastrukturu i smjernice davatelja suglasnosti iznosi između 10.000 - 40.000 EUR po projektu.

Kome povjeriti urbanističko planiranje? Pošaljite upit odgovarajućim i ocijenjenim urbanistima/arhitektima u vašem području - besplatno i bez obveze! Jednostavno ispunite obrazac u nastavku.

Zatražite ponudu:
Pošalji upit

Cijena za manji prostorni općinski plan


Cijena izrade manjeg općinskog prostornog plana. Cijena za prostorni općinski plan za manje područje sa arhitekturnim rješenjem, nacrtom parcelacije, etapnošću izvedbe, uvjetima za priključivanje na gospodarsko javnu infrastrukturi i smjernicama davatelja suglasnosti.

6631.30 €/kom

VRLO NISKA CIJENA
€/kom

SREDNJA CIJENA
31830.24 €/kom

NAJVIŠA CIJENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Cijena za urbanista

Druge cijene za Urbanizam

vaša količina

jedinica

okvirna cijena

vaša cijena

UKUPNO:
pošalji upit >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uredan dom

Magazin sa svježim idejama i savjetima naših autora za uređenje doma.

emajstor.hr pomaže pri ocjeni investicije i izboru izvođača za vaš domŽELIM PONUDU IZVOĐAČA
Zadnji projekti

Prenamjena stambenog prostora u poslovni prostor

Otvorio sam obrt za servis i prodaju elektrnoskih uređa, i pošto će prodaja bit samo putem interneta (Web-trgovina) potrebno je skladište, pa zbog toga bi trebalo jednu sobu prenamjenit u poslovni prostor koja bi se koristila za skladištenje robe koja će se prodavati putem interneta. 3393 € do 5655 €

........Pogledajte ostale izvedene projekte i cijene

Urbanizam cjenik

Zatražite neobvezujuću ponudu od tvrtke

212+ poduzeća za Urbanizam
Besplatna usluga
Bez provizija
Zatraži ponudu

Tražite dobre izvođače za područje Urbanizam?