Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš CALOR d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


CALOR d.o.o.

CALOR D.O.O., SLAVONSKI BROD

Epoxy podovi, poliuretanski podovi, industrijski podovi, kamini, izrada kamina po mjeri, frezanje

Slavonski Brod, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Josip Bilić
predstavnik poduzeća

Majke Tereze 47, 35000 Slavonski Brod
Tel: 09826304...

Ekipa: 12
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2006

Poduzeće CALOR d.o.o. posluje od 2006. godine, te se bavi izradom i montažom kamina po mjeri, te izradom industrijskih podova (industrijski betonski podovi ojačani kvarcnim posipom, industrijski podovi na bazi epoxy i poliuretanskih smola, sanacija postojećih betona sistemom mokro na suho mikrobetonom). Dugododišnje uspješno poslovanje je potvrda kvalitetne usluge koju nudimo. Poslujemo na području Brodsko-posavske županije, a po dogovoru u okolici u skladu sa obimom predviđenih poslova. Kvalitetna, sigurna i pouzdana suradnja garancija vam je sa nama. Naš glavni cilj je da konačna izvedba bude vaš zahtjev a naš maksimalno uloženi trud. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim rokovima. Trudimo se da u svakom projektu dajemo svoj maksimum i da klijenti budu potpuno zadovoljni uslugom. Iza nas je mnoštvo uspješnih suradnji koje su potvrde naše kvalitete, učinkovitosti i točnosti. Kontaktirajte nas za sve detaljnije informacije.


CALOR d.o.o.
CALOR d.o.o. je pripremio referencu za područje Industrijski podovi
19. Sep 2019
CALOR d.o.o.
CALOR d.o.o. je pripremio referencu za područje Industrijski podovi
04. Sep 2019
Gdje i što radimo
KAMINI
Plinski kamini, kamini na tvrdo gorivo, kaminski umetci za pelete, kamini na bioetanol, kamini na topli zrak, kamini sa ložištem, toplovodni kamini.

ponuda
INDUSTRIJSKI PODOVI
Betonski tlakovi s posipom, industrijski tlak u garaži.

ponuda
EPOKSI I POLIURETANSKI PODOVI
Epoksidni tlakovi, poliuretanski tlak, epoksi zaštitni premazi.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Slavonski Brod, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Slavonski Brod , Brodsko-posavska i u okolici izvodimo:

Majke Tereze 47, 35000 Slavonski Brod
sve ocjene
Zašto izabrati CALOR d.o.o.?


9.8
odlična ocjena poduzečaa
13
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Epoxy podovi, poliuretanski podovi, industrijski podovi, kamini, izrada kamina po mjeri, frezanje:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: