Prijava majstora

BUNTIĆ D.O.O.

BUNTIĆ D.O.O., DRAMALJ

elektroinstalacije, električar, električarski radovi, elektromaterijal, elektro oprema, alati, strojevi, prekidači, razvodni ormari, utikači, bijela tehnika

Krk, Rijeka,

Nikola Buntić
predstavnik poduzeća

Dramaljsko Selce bb, 51265 Dramalj
Tel: 0915325...

Ekipa: 3
projekti: manji i srednji
osnivanje: 1993

BUNTIĆ d.o.o. je elektroinstalatersko poduzeće iz Dramalja koje se sa više od dvadeset godina isksutva bavi svim instalaterskim radovima na vaši elektro sustavima u objektima visokogradnje. Od 1993. godine djelujemo na području Crikvenice, Primorsko-goranske županije a po dogovru preuzimamo vaše manje i veće upite i iz okolice. Imamo suvremene strojeve, alate te opremu i mehanizaciju za realizaciju projekata po pristupačnim cijenama, sa našim visokokvalificiranim majstorima i djelatnicima. Ako trebate pouzdane i adekvatne majstore za izvedbu električarskih radova, kontaktirajte našu tvrtku a mi vam garantiramo brzu, točnu i učinkovitu suradnju. Pozovite nas i uvjerite se da smo najbolje elektroinstalatersko poduzeće.


Elektroinstalacije

Dramalj, Primorsko-goranska

Gdje i što radimo
ELEKTROINSTALACIJE
Instalacije u individualnoj kući, obnova elektrike, elektrika v sanu, elektrika u mansardi, instalacije razvoda za elektriku, žice za elektriku, montaža štekera, obnova električnih instalacija, majstor električar.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Krk, Rijeka, Primorsko-goranska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Dramalj , Primorsko-goranska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Elektroinstalacije
Dramaljsko Selce bb, 51265 Dramalj
zadovoljni klijenti
9.1/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati BUNTIĆ d.o.o.?


9.1
odlična ocjena poduzečaa
27
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije, električar, električarski radovi, elektromaterijal, elektro oprema, alati, strojevi, prekidači, razvodni ormari, utikači, bijela tehnika:

Primorsko-goranska,