Prijava majstora

BUBIĆI VL. IVAN BOGDANOVIĆ

BUBIĆI VL. IVAN BOGDANOVIĆ, ŠIBENIK

Kućni majstor, telekomunikacije, tapeciranje namještaja, popravak satelitskih antena, popravak električnih instalacija, servis klima uređaja,postavljanje i zamjena laminata

Knin, Šibenik, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Ivan Bogdanović
predstavnik poduzeća

Bogdanovići 18, 22000 Šibenik
Tel: 0977997...

Ekipa: 1
projekti: manji
osnivanje: 2017

Preciznost, sigurnost i zadovoljstvo klijenata jamstvo je kvalitete poduzeća unutar djelatnosti koje obavljamo. Svakom klijentu pridodajemo jednaku pažnju i nastojimo udovoljiti svakome ponaosob. Tim strukovno osopobljenih djelatnika nudi vam sigurnu i pouzdanu suradnju koja se temlji na poštovanju dogovora. Težimo konstatnom napredovanju, te nastojimo da svoju djelatnost usavršavamo tako da opravdano možemo reći da se uspjeh temelji kako na kvalitetu i dugovječnosti, tako i na brzini i efikasnoti. Fleksibilan profesionalan i ozbiljan tim djelatnika usmjeren je na vaše zahtjeve. Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. S toga se nadamo da ćemo nastaviti našu daljnju suradnju. Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Kontaktirajte nas.

Gdje i što radimo
ELEKTRO SERVIS
ELEKTROINSTALACIJE
Elektrika u novoj kući, obnova elektrike, električne instalacije u stanu, električne instalacije mansarde, instalacije razvoda za elektriku, žice za elektriku, montaža kutije, nove električne instalacije, poduzeće za elektroinstalacije.

ponuda
KLIMA UREĐAJI
Postavljanje i servis klima uređaja.

ponuda
TELEKOMUNIKACIJE
Instalacije za satelitske i zemaljske antene te postavljanje tv sustava.

ponuda
TAPECIRANJE
Presvlačenje namještaja, tapetarija, majstor za tapetarstvo.

ponuda
LAMINAT
Polaganje laminatnog tla, laminat na klik u kući.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Knin, Šibenik, Ličko-senjska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Šibenik , Šibensko-kninska i u okolici izvodimo:

Bogdanovići 18, 22000 Šibenik
Zašto izabrati BUBIĆI vl. Ivan Bogdanović?


9.4
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Kućni majstor, telekomunikacije, tapeciranje namještaja, popravak satelitskih antena, popravak električnih instalacija, servis klima uređaja,postavljanje i zamjena laminata:

Ličko-senjska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: