Prijava majstora

BUBIĆI VL. IVAN BOGDANOVIĆ

BUBIĆI VL. IVAN BOGDANOVIĆ, ŠIBENIK

Kućni majstor, telekomunikacije, tapeciranje namještaja, popravak satelitskih antena, popravak električnih instalacija, servis klima uređaja,postavljanje i zamjena laminata

Knin, Šibenik, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Ivan Bogdanović
predstavnik poduzeća

Bogdanovići 18, 22000 Šibenik
Tel: 0977997...

Ekipa: 1
projekti: manji
osnivanje: 2017

Preciznost, sigurnost i zadovoljstvo klijenata jamstvo je kvalitete poduzeća unutar djelatnosti koje obavljamo. Svakom klijentu pridodajemo jednaku pažnju i nastojimo udovoljiti svakome ponaosob. Tim strukovno osopobljenih djelatnika nudi vam sigurnu i pouzdanu suradnju koja se temlji na poštovanju dogovora. Težimo konstatnom napredovanju, te nastojimo da svoju djelatnost usavršavamo tako da opravdano možemo reći da se uspjeh temelji kako na kvalitetu i dugovječnosti, tako i na brzini i efikasnoti. Fleksibilan profesionalan i ozbiljan tim djelatnika usmjeren je na vaše zahtjeve. Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. S toga se nadamo da ćemo nastaviti našu daljnju suradnju. Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Kontaktirajte nas.


Gdje i što radimo
ELEKTRO SERVIS
ELEKTROINSTALACIJE
Elektrika u novoj kući, obnova elektrike, električne instalacije u stanu, električne instalacije mansarde, instalacije razvoda za elektriku, žice za elektriku, montaža kutije, nove električne instalacije, poduzeće za elektroinstalacije.

ponuda
KLIMA UREĐAJI
Klima uređaji sa prezračivanjem, paljenje klima uređaja, servis klima uređaja, zidni klima uređaji, stojeće klime, mobilna klima.

ponuda
TELEKOMUNIKACIJE
Instalacije za kablovsku, kablovi za optiku, LAN instalacije za računare, razvod kablova za računare.

ponuda
TAPECIRANJE
Presvlačenje namještaja, tapetarija, majstor za tapetarstvo.

ponuda
LAMINAT
Polaganje laminatnog tla, laminat na klik u kući.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Knin, Šibenik, Ličko-senjska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Šibenik , Šibensko-kninska i u okolici izvodimo:

Bogdanovići 18, 22000 Šibenik
zadovoljni klijenti
9.5/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati BUBIĆI vl. Ivan Bogdanović?


9.5
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Kućni majstor, telekomunikacije, tapeciranje namještaja, popravak satelitskih antena, popravak električnih instalacija, servis klima uređaja,postavljanje i zamjena laminata:

Ličko-senjska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,