Prijava majstora

BRUNO HIDROIZOLACIJE D.O.O.

BRUNO HIDROIZOLACIJE D.O.O., HRVATSKI LESKOVAC

hidroizolacija ravnih krovova, terasa, podruma, temelja, saniranje vlage

Zagreb, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Bruno Kravarščan
predstavnik poduzeća

Kraljevečka cesta III. odvoj, 10251 Hrvatski Leskovac
Tel: 0976340...

Ekipa: 1
projekti: manji
osnivanje: 2018

BRUNO HIDROIZOLACIJE d.o.o je relativno mlado poduzeće u usponu, spremno za širenje i napredovanje u svim djelovima Hrvatske. Bavimo se svim vrstama hidroizolaterskih radova visoke kvalitete i pristupačnih cijena. Specijalizirani smo za hidroizolacije temelja, krovova, terasa. Nudimo izolacije svih vrsta prostorija i objekata od postojećih do novih. Koristimo se modernim alatima i strojevima te nam je izvedba uvijek na visokom nivou. Materijali su nam od ključnog značaja tako da se trudimo da budu novi, kvalitetni od priznatih europskih proizvođača. Težimo da svaki rad završimo kvalitetno, profesionalno i brzo a da pri tome ostvarimo sve vaše zahtjeve. Uvjerite se u našu kvalitetu a mi ćemo pronaći riješenje za sve probleme. Kontaktirajte nas, nećemo vas iznevjeriti.


NE
Nedeljka G. je dao ocjenu za BRUNO HIDROIZOLACIJE d.o.o.
06. Dec 2018

Ponude za sanaciju ravnog krova i obnovu fasade - cca 1122 m2

+ Tvrtka Bruno Hidroizolacija d.o.o izvrsila je radove na stambenoj zgradi u Zagrebu i kao predstavnik stanara zahvaljujem se. Postavljanje hidroizolacije na krovištu odradili su profesionalno,suradnja sa majstorima bila je na obostrano zadovoljstvo uspiješna. Moje preporuke kao predstavnika suvlasnika za subjekte koji traze vrhunsku ucinkovitost i strucnost su pozitivne.

KVALITETA:
SAVJETOVANJE:
CIJENA:

Hidroizolacija temelja, podruma

Hrvatski Leskovac, Zagreb

Gdje i što radimo
HIDROIZOLACIJA TEMELJA, PODRUMA
KAPILARNA VLAGA U ZIDU, SANACIJA
Sanacija vlage u kući, isušivanje vlage u podrumu, sanacija plijesni u kutevima.

ponuda
HIDROIZOLACIJA RAVNOG  KROVA
RAVNI KROVOVI
Ravni krov garaže, polaganje folije za ravni krov, hidroizolacija ravnog krova, toplotna izolacija ravnog krova, sanacija ravnog krova.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Hrvatski Leskovac , Zagreb i u okolici izvodimo:

Kraljevečka cesta III. odvoj, 10251 Hrvatski Leskovac
zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati BRUNO HIDROIZOLACIJE d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Hidroizolacija ravnih krovova, terasa, podruma, temelja, saniranje vlage :

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,