Prijava majstora

BIP D.O.O.

BIP D.O.O., GOSPIĆ

Vodovodne instalacije, voda, grijanje, vodoinstalateri, vodoinstalacije,

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Blaž Pezelj
predstavnik poduzeća

Silvija Strahimira Kranjčevića 11, 53000 Gospić
Tel: 0984775...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 1994

Poduzeće BIP d.o.o. uspješno posluje na području Ličko-senjske županije, te se bavi izvođenjem radova vodoinstalacija i grijanja. Koristimo se najnovijom opremom, alatima i strojevima, te garantiramo kako kvalitet tako i brzinu i efikasnost. Usmjereni smo na vas, te težimo da konstatno napredujemo i širimo našu djelatnost, koliko je moguće. Osnova našeg uspjeha nalazi se u velikoj pažnji koju posvećujemo kvaliteti odrađenih poslova, čemu je najviše zaslužan naš profesionalan i educirani kadar. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe, garancija su vam za temeljni i kvalitetni rad na projektima. Poštovanje unaprijed dogovorenih rokova za nas je primarno. Naši zaposlenici svojim radom svakodnevno doprinose stvaranju međusobnog povjerenja u odnosu sa klijentima. Za naše klijente se uvijek trudimo ostvariti ono najbolje. Ako trebate visokokvalificirane majstore i suvremenu mehanizaciju i opremu, kontaktirajte naše poduzeće a mi vam garantiramo uspješnu realizaciju svih vaših upita. Kontaktirajte nas.

Centralno grijanje

Gospić, Ličko-senjska

Gdje i što radimo
CENTRALNO GRIJANJE
Podno grijanje - sistemske ploče, zidno grijanje, pomjeranje radijatora, grijanje na stropu, ugradnja plinskog kotla, kotao na pelete, uljna peć, montaža centralnog grijanja, izvođač toplinksih pumpi.

ponuda
PODNO GRIJANJE
Postavljanje cijevi podnog grijanja, podno grijanje sistemske ploče, podno grijanje na vodu, podno grijanje sa trakama, podno grijanje dnevne sobe, podno zagrijavanje u kupaonici, podno grijanje terase, podno grijanje za parket.

ponuda
VODOINSTALATERI
Unutarnji vodovod, instalacije za kanalizaciju, vodoinstalaterski radovi, montaža WC školjke, kvalitetan vodovod u stanu, vodinstalatersko poduzeće.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Karlovačka, Ličko-senjska, Primorsko-goranska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Gospić , Ličko-senjska i u okolici izvodimo:

Silvija Strahimira Kranjčevića 11, 53000 Gospić
Zašto izabrati BIP d.o.o.?


9.3
odlična ocjena poduzečaa
27
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Vodovodne instalacije, voda, grijanje, vodoinstalateri, vodoinstalacije, :

Karlovačka, Ličko-senjska, Primorsko-goranska, Zadarska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: