Prijava majstora
BALUSTRADA, vl. Mladen Perić

BALUSTRADA, VL. MLADEN PERIĆ, DICMO

Izrada betonske galanterije, stupovi, fontane, stolovi i klupe, vaze za cvijeće, vrtne figure, sudoperi, zdenci, betonske ograde

Makarska, Split, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Mladen Perić
predstavnik poduzeća

Ercegovci 18, 21232 Dicmo
Tel: 0986576...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 1995

Djelatnost tvrtke je izrada betonske galanterije (betonske ograde, vaze za cvijeće, vodoskoci, fontane, vrtne garniture, komunalne opreme). Svi elementi su zaštićeni UV stabilnim prematom koji im ističe struturu, štiti od prljavštine i atmosferskih utjecaja. Iza nas je mnoštvo uspješnih suradnji koje su potvrde naše kvalitete, učinkovitosti i točnosti. Pružamo vrhunske, kvalitetne rezultate svakog dana. Fleksibilan profesionalan i ozbiljan tim djelatnika usmjeren je na vaše zahtjeve. Sa sjedištem u Splitsko-dalmatinskoj županiji trudimo se da napredujemo, te širimo svoje iskustvo i na ostale dijelove Hrvatske. Kvalitetni materijali, pristupačne cijene te efikasna usluga rješenje su za sve vaše graditeljske probleme. Tim strukovno osopobljenih djelatnika nudi vam sigurnu i pouzdanu suradnju koja se temlji na poštovanju dogovora. Obratite se našem timu sa povjerenjem. Radimo za obostrano zadovoljsvo.


BALUSTRADA, vl. Mladen Perić
BALUSTRADA, vl. Mladen Perić je pripremio referencu za područje Betonska galanterija
23. Dec 2019
BALUSTRADA, vl. Mladen Perić
BALUSTRADA, vl. Mladen Perić je pripremio referencu za područje Betonska galanterija
23. Dec 2019
Gdje i što radimo
BETONSKA GALANTERIJA
Betonski namještaj za kuhinju , betosnki namještajza boravak, betonski namještaj za kupaonu , kvalitetan betonski namještaj, monter betonskog namještaja.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Makarska, Split, Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Dicmo , Splitsko-dalmatinska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Betonska galanterija
Ercegovci 18, 21232 Dicmo
zadovoljni klijenti
9.2/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati BALUSTRADA, vl. Mladen Perić?


9.2
odlična ocjena poduzečaa
25
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Izrada betonske galanterije, stupovi, fontane, stolovi i klupe, vaze za cvijeće, vrtne figure, sudoperi, zdenci, betonske ograde:

Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,