Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš B.E.S.T. 93 d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


B.E.S.T. 93 D.O.O.

B.E.S.T. 93 D.O.O., SAMOBOR

Saune, wellnes, đakuzi, bio sauna, turska sauna, finska sauna

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Josip Burica
predstavnik poduzeća

Ivana Perkovca 48, 10430 Samobor
Tel: 09898351...

Ekipa: 5
projekti: manji i srednji
osnivanje: 1993

Poduzeće B.E.S.T. 93 d.o.o. veoma uspješno posulje još od 1993. godine. Djelatnost našeg poduzeća obuhvaća radove kao što su izgradnja i kompletno opremanje sauna, wellnes prostora, kao i ugradnja đakuzija. Tim naših djelatnika veoma je iskusan u ovoj oblasti. Trudimo se da sa našim korisnicima ostvarimo prijatnu i profesionalnu suradnju, te da prije izvedbe sagledamo sve mogućnosti kako bi našli najbolje rješenje. Na prvom mjestu nam je zadovoljstvo klijenta, kao i kvalitetno izvršen posao. Tu smo isključivo za Vas, da ispunimo sve vaše zamisli, te da ostvarimo zadovoljstvo koje ćemo na kraju i zadržati. Jamčimo kvalitetu i dugovječnost naših sauna. Saune koje izgrađujemo i opremamo pružiti će Vam zadovoljstvo i opuštanje nakon napornog radnog dana. Ukoliko želite da surađujete sa pouzdanim i iskusnim timom djelatnika, onda smo mi pravi izbor za Vaš projekt. Sjedište našeg poduzeća je u mjestu Samobor, a poslujemo na području cijeleHrvatske. Ukažite nam povjerenje, nećemo Vas iznevjeriti.


Gdje i što radimo
SAUNA
Sauna u kući, izrada saune po mjeri, tipske infra saune, tipske finske saune, finska i IC savna zajedno.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Samobor , Zagrebačka i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Sauna
Ivana Perkovca 48, 10430 Samobor
zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati B.E.S.T. 93 d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
26
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Saune, wellnes, đakuzi, bio sauna, turska sauna, finska sauna:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: