Prijava majstora
ART GRADNJA d.o.o.

ART GRADNJA D.O.O., ZADAR

Fasade, fasaderski radovi, gletanje, bojanje, krečenje, soboslikarski radovi, adaptacija stana, adaptacija kuće, adaptacija kupaonice, adaptacija potkrovlja

Biograd na moru, Pag, Zadar,
odazivanje poduzeča

Danijel Petrović
predstavnik poduzeća

Knezova Draškovića 22, 23000 Zadar
Tel: 0994527...

Ekipa: 4
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2018

Poduzeće ART GRADNJA d.o.o. aktivno je na našem tržištu od 2018. godine. Osnovna djelatnost poduzeća usmjerena je na završne građevinske radove. Bvimo se fasaderskim, kao i soboslikarskim radovima. Izvodimo radove kao što su gletanje, bojanje i krečenje. Pored toga u mogućnosti smo izvesti i kompletne adaptacije stanova, kuća potkrovlja i kupaonica. Tim stručnjaka, kvalificiranih djelatnika spremni su da se prilagode Vašim potrebama i zahtjevima, te nas najbolje opisuju brzina i efikasnost. Usmjereni smo na Vas, te težimo da konstatno napredujemo i širimo našu djelatnost, koliko je moguće. Pokušavamo ostvariti ujednačen poslovni razvoj kvalitetom poslovanja. Pružamo vrhunske, kvalitetne rezultate svakog dana. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe, garancija su Vam za temeljni i kvalitetni rad na projektima. Uvjek poštivamo unaprijed dogovorene rokove. Možemo preuzeti bilo koji projekt, bez obzira na njegovu veličinu i kompleksnost. Nalazimo se u Zadru, a poslujemo na području cijele Zadarske županije. Ukažite nam povjerenje i kontaktirajte nas. Stojimo Vam na raspolaganju.


ART GRADNJA d.o.o.
ART GRADNJA d.o.o. je pripremio referencu za područje Fasade
27. Aug 2019
Fasada © ART GRADNJA d.o.o.

Fasada

Fasada na obiteljkoj kući u Zadru.

ART GRADNJA d.o.o.
ART GRADNJA d.o.o. je pripremio referencu za područje Fasade
27. Aug 2019
Gdje i što radimo
FASADE
Izrada fasade, renovacija fasade, uklanjanje fasade, nadstrešnica agepan ploče, sokl na fasadi, lijepljenje izolacije na kuću, završni žbuka fasade, fasada 20 cm, fasada sitrodur, dobra fasada sa izolacijom, fasaderski majstori.

ponuda
SOBOSLIKARSKI RADOVI, BOJANJE ZIDOVA
Izbjeljivanje kuće, bojanje stana ravnanje i bojanje, ravnanje i izbjeljivanje stropa, farbanje zida, osvježivanje stare fasade, slikanej nadstrešnice, malanje vratiju.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Biograd na moru, Pag, Zadar, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zadar , Zadarska i u okolici izvodimo:

Knezova Draškovića 22, 23000 Zadar
zadovoljni klijenti
9.4/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati ART GRADNJA d.o.o.?


9.4
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Fasade, fasaderski radovi, gletanje, bojanje, krečenje, soboslikarski radovi, adaptacija stana, adaptacija kuće, adaptacija kupaonice, adaptacija potkrovlja:

Zadarska,