Prijava majstora

L.T.M. D.O.O.

L.T.M. D.O.O., ZAGREB

projektiranje, arhitekti, projektiranje prostora,projektiranje predmeta u prostoru, opremanje prsotora

Zagreb, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Kristina Haberstock
predstavnik poduzeća

Prilesje obronak 3, 10000 Zagreb
Tel: 0982161...

Ekipa: 3
projekti: manji i srednji
osnivanje: 1994

Naše poduzeće sa savršenim okom za dizajn i projektiranje interijera izvršava sve projektantske radove na području Zagreba i Zagrebačke županije te diljem naše države. Naša vizija je sa strankom ustanoviti savršeni dizajn interijera sa predmetima te ga uklopiti u postojeći prostor. Dizajn projekta izveden je od strane največih profesionalaca i stručnjaka arhitekata te smo brojnim projektima pokazali svoju kvalitetu. Uz pomoć tehnologije stranki predstavljamo predstojeći dizajn te taj dizajn naknadno pokušavamo pretvoriti u realnost. Izvodimo te proizvodimo namještaj po mjeri te time opremamo prostore. Uvjerite se u našu kvalitetu te maštovitost te nas postavite pred naš sljedeći projektantski izazov. Stojimo vam na usluzi.


JA
Jadranka M. je dao ocjenu za L.T.M. d.o.o.
10. May 2020

Projekt za adaptaciju kuće

+ Gospodja Kristina je bila ekstremno profesionalna i strucna. Njeni odgovori na pitanja su bili brzi i detaljni. Krisitna je komunikacirala efikasno i redovno obavjestavala o statusu projekta tako do nikada nije bilo potrebno da je se nesto potsjeca ili potpitkuje. U njenoj analizi i strucnim savjetima o trenutnom stanju objekta, kao i postojece papirologije i legalnosti objekta, Kristiana je nudila logicna i jasna objasnjenja koja su bila jednostavna da se razumiju i prihvate kao najbolja opcija. Njena idejna rjesenja su bila moderna, i nacrti detaljno uradjeni sa dodatnim slikama za poboljsanu jasnocu. U citavom procesu postojao je osjecaj da Kristina radi u mom najboljem interesu. Jako sam zadovoljna sa ishodom projekta, cijenom i jednostavnoscu saradnje. Rado bih je ponovo angazovala za potencijalne buduce projekte.

KVALITETA:
SAVJETOVANJE:
CIJENA:

3d vizualizacija

Zagreb, Zagreb

Gdje i što radimo

PROJEKTIRANJE, ARHITEKTURNI BIRO, GEODEZIJA

3D VIZUALIZACIJA
Renderi, renderiranje, modeliranje, 3D pregled kroz kuću, shematski renderi, fotorealistični renderi, montaža 3D kuće na fotografijama.

ponuda
ARHITEKTI, ARHITEKTURA
Projekt za građevinsku dozvolu, izvođački projekt, arhitektonski projekt, nadgradnja kuće, PID, unutarnji dizajn, tipske kuće, projekt za rušenje kuće, raspored prostora stanova, papriri za gradnju, projektantski ured.

ponuda
DIZAJN INTERIJERA
Uređenje doma, preuređenje stana, unutarnji dizajn lokala, 3D vizualizacije, odabir boja interijera, postavljanje namještaja, PZI unutarnje opreme, popis radova za interijer.

ponuda
GRAĐEVINSKA DOZVOLA
Glavni projekt, projekt arhitektonske kuće, elaborat građevinske fizike, izjava statika.

ponuda
IZVEDBENI PROJEKT
Vodilna mapa projekta, građevinske konstrukcije, nacrt strojarskih instalacija, nacrt električnih instalacija.

ponuda
PROJEKTIRANJE
Projektni inženjering, glavna dokumentacija , izvođački projekt, projekt izvođačkih radova, rekonstrukcija kuće.

ponuda
VODITELJ PROJEKTA, KONZALTING
Koordinacija građevinskog poduzeća, koordinacija izvođača.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

Prilesje obronak 3, 10000 Zagreb
zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati L.T.M. d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
26
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Projektiranje, arhitekti, projektiranje prostora,projektiranje predmeta u prostoru, opremanje prsotora:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,